6 Bosses, bolsos and Bags

 
 
 
Hi ha un complement que s’ha fet imprescindible: LA BOSSA. Bolso en castellà, bag en anglès, sac en francès i borsa en italià.
 
Poden ser de tela, cuir, o de qualsevol altre material i serveix per transportar objectes personals.
Desprès d’aquesta ràpida definició, m’he post a pensar quins tipus de bosses hi ha i la veritat és que n’hi ha un munt. És per això que he decidit triar-ne 6 que crec que serien essencials: Bossa de mà, baguette, clutch, bandolera, shopping bag i la motxilla.
 
 
 BOSSA DE MA:
 
 
 És la més comú de les bosses. Acostuma a ser de talla mitjana. Amb una o dues nanses curtes, tot i que per la nostra comoditat també en pot portar una de llarga per poder posar-nos-la de bandolera.  
 
 
BAGUETTE: 
 
 
Invenció de la casa FENDI el 1997 i li van posar aquest nom perquè es porta sota el braç com el pa francès. És un bossa petita de nansa curta desmuntable, que també es pot usar de clutch.
 
 
CLUTCH:
 
 
Bossa de mà o més conegut com a bossa de festa. És una mini bossa elegant , sofisticada i llampant que s’utilitza normalment en esdeveniments de nit, casaments tan de dia com de nit, sopars de tota mena, etc. A acostuma a ser de materials rics com sedes, velluts i pedreries que es combinen amb conjunt que em triat per l’ocasió.
 
 
BANDOLERA:
 
 
 És una bossa petita de nansa llarga que s’acostuma a portar creuant el cos des de l’ombro al maluc contrari. És perfecte per quan necessites portar poques coses a dins o necessites tenir les mans lliures. Hi ha moltes marques que fan rèpliques de les seves bosses de mà més grans en aquest tipus de bossa més petita.
 
TOTE O SHOPPING BAG:
 
 
Bossa gran, bastant gran, de nanses llargues però amb la mesura justa per poder-la portar a la mà sense que toqui a terra. Com el seu nom indica està pensada per fer-la servir per anar de compres, però no per anar al súper, sinó per petites compres i pel nostre dia a dia.
Però aneu amb compte que s’acostuma a omplir massa i desprès pesa tant que quasi bé l’arrastrem.
 
 
MOTXILLA:
 
Bossa en forma de sac, generalment de tela, que hom porta a l’esquena, penjat per mitjà de dos tirants que passen per damunt les espatlles. 
 
 
BOSSES ICÒNIQUES: 
Hi ha bosses que tenen nom propi i són objecte de desig de moltes dones: El Kelly i  el Birking de Hermés, l’Amazona de Loewe, 2,55 de Chanel, el Lady Dior de Dior, el Speedy de Louis Vouitton, el Motorcicle de Balenciaga, el Boston de Céline, i la llista segueix….Cada dissenyador acaba tenint la seva bossa “icònica” que les seves seguidores/admiradores intenten aconseguir. Ara que no és fàcil per el comú de les dones tenir-ne una, perquè tenen preus desorbitats.
 
Desquerra a dreta a dalt: model  Kelly i Birking de Hrmés, Amazona Loewe, 2.55 Chanel
A baix: Lady Dior, Speedy Louis Vouitton, Motorcicle de Balenciaga i Boston de Celine.
 
Alhora d’escollir una bossa heu de tenir en compte dues coses: la primera que el color vagi bé amb la majoria dels vostres conjunts de roba i la segona que la seva mesura sigui adequada a la teva alçada i formes corporals.
 
FINS AVIAT
Tags from the story
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *