Abans d’anar de rebaixes

El dissabte dia 7 de gener, comencen les  REBAIXES a Catalunya ( ho especifico perquè en altres contrades les van començar el dia 2).
Aquest any entre que no ha fet fred, encara, i que amb la crisi moltes ens hem reservat les compres per gastar-nos-ho tot en aquestes dates, prometen ser fructíferes. Amb tot sempre acabem cometent algun error , com comprar-nos un jersei d’un color determinat que desprès no ens lliga amb res del que ja tenim i que podríem haver-nos estalviat si realment tinguéssim clar què és el que ens fa falta.
Perquè no ens passi res d’això, tot comença per  tenir l’armari “al dente”. Vull dir que podríeu aprofitar per fer neteja de l’armari ara que encara queden alguns dies per que comencin les rebaixes, amb això aconseguirem fer lloc per les peces noves que volem comprar-nos i desfer-nos d’aquelles que segur que no ens posarem….
Us donaré uns petits consells perquè aquesta tasca us sigui molt més senzilla:
Primer: comenceu per les peces que us vagin grans (perquè segur que ja no us les posareu) o massa petites (perquè desenganyem-nos, mai aconseguirem estar tan primes com perquè  ens tornin a anar bé i si ho aconseguim segur, segur que ja estarà passada de moda).
Segon: Les que estiguin trencades i que segur que no portarem a arreglar (com a mínim hem de ser sinceres amb nosaltres mateixes), també fora!
Tercer. Desfeu-vos d’aquelles peces que ni aquest any ni l’any passat us heu posat, per alguna cosa serà.
Quart: Encara que estigueu molt posades en això de la moda i sapigueu que l’any que ve es portarà un look en concret, segur que vindrà amb alguna variació i el vostre conjunt es veurà desfasat, així que …fora de l’armari!
Victoria Secret Fashion show 2011
Cinquè:  La roba interior, si té més de 2 anys, us aconsello que l’aneu jubilant, doncs entre l’ús del dia a dia  i el “trote” de la rentadora queden deslluïdes i les gomes es fan malbé i fa lleig (imagineu-vos que trobeu un “planillo” i què,  us veurà amb els sostenidors descolorits, no oi?) Aprofiteu les rebaixes per  comprar-vos conjunts ben “monos”.
Sisè: compreu-vos penjadors “multiusos”. Per exemple, n’hi ha uns que us permeten penjar varis pantalons a la vegada, o d’altres que porten unes pinces incorporades per penjar faldilles. Desfeu-vos dels penjadors de filferro prim son millor els de fusta i per la roba delicada podeu utilitzar penjadors forrats (així de pas li doneu un toc xic a l’armari)

Setè: el calaix de les mitjes i mitjons…tireu totes les mitjes amb carreres i tots els mitjons que ja no tinguin parella. Jo les guardo per colors i  dins de la meteixa bossa on anavem amb un troç del cartró on posa el DIN així les localitzo més ràpit.

Vuitè: classifiqueu les peces per color i tipus. Per exemple les semarretes de màniga llarga, les de màniga curta i les de tires i poseu a sota les més fosques i al demunt les més clares. En un  penjador multiple podeu posar tots els texans

Per la resta de complements (collarets, mocadors, sabates, bolsos) hi ha tantes solucions diferents que no acabariem mai aquest post així que tot depen de l’espai del  que disposem i del lloc on volguem guardar-ho. Els mocadors els guardo en caixes grans i les sabates en les seves pròpies caixes, si més no guardo un parell de sandalies d’estiu juntes perque així me n’estalvio una.

Si voleu podeu compartir les vostres ideas deixant un comentari així entre totes aconseguirem tenir uns armaris dignes de sortir a les revistes.

Bé, i ara que ja teniu l’armari en ordre, agafeu llibreta i llàpis i ja podeu començar a fer la llista de tot el que us comprareu aquestes rebaixes i segur, segur que aquest any no us equivocareu gens.

FINS AVIAT
Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Mariona

    ¡Bon any Anna! Jo no arribo a les rebaixes, estic pelada, ara hem toca mirar com tothom surt amb un somriure enorme de los botigues i alegrar-me per tots ells. Tot i així, bons consells per a tenir presents. A muaaaaaaaaaaaa

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *