Abric Camel, l’imprescindible

Abric Camel - comcadadia
L’abric camel s’ha guanyat el privilegi d’entrar a la llista dels imprescindibles als nostres armaris d’hivern.

Aprofitar les rebaixes per adquirir-ne un és una molt bona idea. I com ha de ser aquest?

Depèn. Depèn de perquè el vulguis. Llarg, curt o tres-quarts, Jo t’explico els diferents tipus que hi ha al mercat i les seves característiques i tu decideixis quin et convé.

L’estructurat d’estil masculí. Llarg per sota el genoll, espatlles estructurades i solapes grans. Ideals perquè no importa com sigui la teva constitució, la silueta te la construeix el mateix patró de l’abric camel.

Abric Camel Masculi - comcadadia.com

Estil batí, cenyit a la cintura. En podem trobar d’estructurats com el d’estil maculí que no tindrem cap problema. En canvi si és de màniga caiguda, només haurem de tenir en compte que visualment ens farà abaixar les espatlles , per tant si ja les tenim caigudes, ens ho accentuarà. Elegant versàtil i molt femení té el poder de fer realçar un look i com que ens el podem cenyir bé a la cintura ens ajuda a marcar-la.

Abric camel estil batí - comcadadia

Cocoon. S’anomena així a un tipus d’abric que té una forma  d’ou o de capoll de cuc de seda. És un estil d’abric que ho camufla tot, però cal anar amb compte doncs tan arrodonit ens transmet una imatge massa voluminosa. Ideal per aquells dies que penses que el teu look no t’acaba de convèncer.

Abric Camel Cocoon - comcadadia

Oversize. O de talla XXL. Ideal per quan tens un mal dia. T’amagues dins l’abric i gairebé podries ser invisible. Compte però que et veuràs tota tu XXL.

Abric Camel XXL - comcadadia

I per últim el de capritx. Atrevit, exclusiu i llampant. És aquell tipus d’abric que et posaries només en ocasions especials i que per tant t’obliga a tenir-ne un altre pel dia a dia… Però, “Good News”, ja no! Les normes de la moda en aquest cas s’han relaxat (gracies Carrie Bradshow!) i ara el pots combinar absolutament amb TOT.

Abric Camel fantasia - comcadadia

I com es combina doncs, un abric camel? Doncs les combinacions clàssiques són amb el gris, el blanc, el negre i el DENIM. I evidentment amb camel.

abric Camel i diferents combinacions - comcadadia

Les combinacions tricolor sempre funcionen, com el CAMEL+BLANC+NEGRE, perquè són uns bàsics que no fallen mai.

Abric Camel i conjunt tricolor - Comcadadia

Bé, si teníeu dubtes, espero que amb totes aquestes propostes us sigui més senzill estriar un abric camel i com combinar-lo.

FINS AVIAT, my friends.

Com Cada Dia by Anna Taulats

Fotos  de pinterest.com

Tags from the story
,
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *