ACOSTAR-NOS A ESCOCIA

Reprenent el fil allà on ho vaig deixar, analitzarem una de les tendències que sens dubte comencen a empènyer fort: l’estampat de TARTAN, altrement dit quadre escocès.

Em sembla que ens emborratxarem de veure tant de multicolor. Camises, pantalons, vestits, abrics, mocadors, bolsos, sabates, braçalets… Com sempre el “quite” de la qüestió està en la dita que diu: MENYS ES MES.


Normalment l’associem a les faldilles escoceses i a un tipus de teixit de llana gruixut i molt càlid.Tot i que ara aquest estampat ja s’utilitza en molts tipus de teixit diferent (cotó, organzes, etc) cal tenir en compte que per si sol aporta a la nostra imatge volum i amplitud, per el que us aconsello que si el voleu utilitzar sigui en peces que no siguin amples.

Si us agrada aquest estampat, podeu utilitzar-lo en complaments.
Buscant, buscant he trobat uns quants estilismes que tenen com a protagonista el Tartan, sempre us pot servir per buscar inspiració.

Si us ve de gust una faldilla, us recomano la mesura Midi que a mès a mès és  de tendència per aquest anys.


Què cal tenir en compte: si t’agrada la faldilla mini et recomano la mesura just a sobre genoll i amb mitjes tupides i si t’agrada la mesura MIDI cal tenir en compte que la cama s’escurça una mica i que és preferible portar-la amb sabata o bota de taló alt, que la faldilla sigui de cintura alta i ben entallada i que la peça de roba amb què la combinem NO sigui ample.

De fet tot un look amb quadres escocesos em sembla excessiu, peró  mai es pot dir d’aquest aigua no en beuré, perqué en tinc un vestit.

I fent un repàs a “Street Style” ens hem trobat unes bones propostes.

Les “celebs” també s’han apuntat a questa tendència amb més o menys gràcia, es clar.
Aixi que ara ja esteu a punt per crear el vostre estilisme amb quadres escocesos.


FINS AVIATLeave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *