Catifa Vermella: Oscars 2016

Gala Oscars 2016 - comcadadia
Un any més s’ha desplegat la catifa vermella al Dolby Theatre de Hollywood per la celebració de la gran nit del cinema americà: 88ena. Gala dels Oscars 2016

L’han trepitjada un munt de peus entre nominats/-des, velles glòries del setè art i convidats diversos que han passejat “palmito” davant del centenar de mitjans d’arreu del món, acreditats per l’esdeveniment.

La passarel·la del glamur per excel·lència, on totes les actrius aprofiten per estriar uns conjunts que les més de les vegades ens deixen amb la boca oberta d’admiració (i deixa’m que et confessi que també amb certa enveja), aquest any he tingut la sensació que ha sigut molt light.

Tot i així, et faig un petit resum dels vestits que més m’han agradat.

La primera selecció, la previsible. Apart del cabell ros de Jennifer Lawrence amb un vestit de Dior (dreta), tan Noemi Watts de Armani Prive (esquerra) i Charlize Theron de Dior ( centre) han anat sobre segur amb els seus estilismes.

Oscars 2106 els previsibles

La següent, l’atrevida. Lady Gaga de Brandon maxwell (esquerra) i Kerry Washington d’Atelier Versace que davant de les altres propostes,  han sigut  les úniques que han arriscat un xic.

OSCARS 2016 - L'ARRISCADA

I de cop apareixen, Cate Blanchett de Armani Privé (esquerra), Brie Larson de Gucci i guanyadora de l’Oscar a millor actriu (centre), i Sofia Vergara de Marchesa i per fi arriben les outfits de verdadera catifa roja!

oscars 2016 Outfits de catifa roja - comcadadia

He deixat pel final el de la Julianne Moore, amb el seu Chanel Alta Costura, per dues raons: la primera perquè el volia destacar com un dels més bonics i encertats i la segona, perquè m’ha recordat el Valentino que portava la Julia Roberts quan va recollir el seu oscar per la pel·lícula Erin Brockovich que ja en va encantar en el seu moment.

Oscars 2016 la coincidencia - comcadadia

Els conjunts desencertats me’ls salto, perquè de fet és a mi que no m’han agradat. No crec que ningú es vesteixi malament expressament i en tot cas correspon al gust particular de cadascú.

El resum que en faig és que: En aquesta ocasió, els estilistes de les actrius no s’han mullat gaire, perquè ningú vol que la seva clienta surti a les llistes de les més malt vestides, perqué això faria que repercutís a la carrera de l’actriu, però poder per això m’ha fet la sensació  que als Oscars 2016 els hi ha mancat una mica de gràcia.

FINS AVIAT

Com Cada Dia by Anna Taulats

Nota: les fotos són de Marie Claire.es i Vogue.es

Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *