CMO: PREPARANT EL NADAL – 4

El post d’avui potser us sorprendrà. Avui em ve de gust parlar-vos de lo important que és VESTIR bé el nostres regals.
En aquestes dates, tots els detalls importen i quan anem a comprar un regal per algú que estimem, no regalis simplement, regala amb el COR. Com? Pensa bé el regal i pensa sobre tot amb la persona a qui li regalaràs.
No importa si és un regal  GRAN o petit, si costa MÈS o menys diners el què importa és l’amor i la cura que  hi has posat en escollir-lo.

I una cosa que t’ajudarà a què es reflecteixi aquest sentiment i que el farà diferent i sobretot especial serà l’embolcall.

Us vull fer 3 propostes, per si us animeu a que els vostres presents aquest any siguin diferents.

 
Proposta nº 1, ideal per embolcallar camises, jerseis, un llibre…lo millor de tot és que desprès els cors, les flors les podem reutilizar com adornament per l’arbre de Nadal o per la nostra decoració nadalenca.
Cors de feltre
 Proposta nº 2, pot servir-nos per regalar un barret. unes sabates, un mocador, un rellotge, un braçalet, tot depèn de la mesura de la caixa. Si l’heu utilitzada per embolcallar un barret utilitzeu-la per tornar-lo a guardar quan ja no el feu servir perquè ja s’ha acabat la temporada. Jo, que d’això de barrets en sé una mica, així o faig des de fa molts anys.
Caixes pintades amb plantilla

Proposta nº 3. Per els més petits de la casa, podeu embolcallar els seus presents amb mini joguines, imatges del nadal típiques com l’arbre amb retalls de roba que tingueu per casa, amb cintes que us hageu guardat d’antics embolcalls. Si  els nens son prou grans podeu enganxar-hi botons,, piruletes i caramels varis, etc…la vostra imaginació també és molt important.
Per els petits de la casa
On podeu trobar totes aquestes caixes i cintes i pintures? Jo ho compro a botigues de manualitats, a la Comercial Bolsera, a la marceria  on venen betes i fils de la meva ciutat, a botigues on tinguin teles per fer patchwork. A vegades saquejo el calaix de sastre que te la meva mare i allà trobo de tot.

No us ha passat mai que us ha costat molt obrir un regal per què el proppi embolcall ja era un regal? a mi un munt de cops.

Si teniu més propostes, benvingudes seran. Comparteix-les amb nosaltres deixant el teu comentari.

FINS AVIAT

Fotos i propostes tretes de la revista “EL MUEBLE” desembre-2011
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *