CMP: AVANÇ TARDOR-HIVERN 2011-2012

Acaben de sortir les revistes de moda del mes Setembre i això vol dir que venen carregades, literal i metafòricament parlant.
Carregades literalment perquè a gairebé  totes venen dues revistes  en un paquet  i metafòricament perquè venen carregades de les noves propostes i tendències per la tardor/hivern 2011-2012, tot i que des de fa dies, en les edicions digitals, ja estan penjades les fotos de les desfilades (que es van fer el passat mes de Febrer) i algunes fins hi tot les  varem poder veure en directe des de l’ordinador.

A mi em pica tot quan veig que a les botigues ja hi ha jerseis de llana i pantalons de franel·la i amb 35º al carrer i un sol que espatarra , però que voleu, la MODA és així!
Per ara us puc avançar que l’estètica dels anys 60’s i 70’s, continuen estan de moda. Que les faldilles tindran la mesura mini, midi i maxi i que tornen les de tub. Que estan de moda les pells naturals o sintètiques i de coloraines. Els barrets d’ala ample. El print de serp. El color gris, negre, blanc, marro xocolata i els metal·litzats sobre tot el DORAT i per la nit. Els trajos tipus entallats i els pantalons amples. El minimalisme xic dels 90’s i les ombreres XL4 MESURES DE LLARG DIFERENT

MetalitzatsPanatalosn amples anys 70’sPells de colors4 tendencies: Pell de serp, barrets, sabates dorades i look dandy, i pells de color

Això es tot, per ara, doncs m’han quedat al tinter un munt de tendencies per analitzar, peró ès que tampoc us voldria agobiar.
 Jo ja estic preprant el meu LOOKBOOK personal, per fixar els meus objectius per aquest hivern. I tu?

 En el proper post ja us explicaré els meus “truquillos” per fer-vos un LOOKBOOK.

Fina aviat

Nota: les fotos son de les  revistes on line de Vogue, Telva, Cosmopolitan i Elle.

Join the Conversation

3 Comments

  1. says: C

    jajajaja
    jo estic igual, ma mare està negra perque no li arriba cap revista sencera, sempre retallo tendencies! 🙂

    carme
    buscut.blogspot.com

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *