CMP: AVUI FAIG UN ANY

Un dia com avui, d’ara fa un any, vaig engegar aquest blog pensant que hi escriuria tot allò que se’m passés pel cap, que m’amuinès o que pensés que valia la pena comentar i la casualitat va voler que un dia penjès un post parlant de moda…i va ser tota una revelació. En poc temps vaig tenir mès entrades que mai. Qui  m’havia de dir a mi que acabaria tenin un blog de MODA? 
Qui em coneix sap que  de cada 5 revistes que em comprava 4 eren de decoració i una de moda! i ves per on ara en tinc 5 de moda i 1 de decoració…Com canvien les coses!
Vaig haver d’aprendre’m un munt de paraules (angleses gairabé totes) per poder-me moure en aquesta inmensa jungla: outfits, trendy, looks, Peeptoe, trench, clunch, shooping bag, etc i quasibé cada dia en trobo una de nova que haig de desxifrar (sort en tinc del traductor del Google!)
I gràcies també a la moda he conegut un munt de gent nova, que tot i que encara no les conec en persona, si que conectem en moltes coses. Els haig d’agrair a totes elles la seva generositat en perdre el temps amb mi, una blogger principiant, quan les bonberdejo amb una bateria de preguntes tals com de com fan tal cosa i com aconsegueixen que es vegi bé això altre, d’on han tret tal foto, o on està aquella botiga tan xula que han recomanat. A totes elles GRACIES, GRACIES, GRACIES.
Gracies també als 11 seguidors  permanents, via blogger, i al munt d’amigues i amics que des de facebook, twitter, bloglovin o e-mail tambè perden el temps en llegir els meus articles. GRACIES…
Tambè voldria donar les gràcies a les revistes on-line de TELVA i VOGUE per la seva generositat, doncs ens deixen que poguem fer un “copiar-pegar” de les fotos que penjen i així poder utilitzar-les en els nostres blogs.
Gracies també a les webs corporatives de LOLA CASADEMUNT, Mango, Zara, Topshop, Blanco, etc. també per deixar-nos cliclar sobre les seves fotografies i  així utilitzar-les, i poder oferir-vos outfits a bons preus.
i gracies a tots els que m’hagi deixat de mencionar esplicitament, peró que tinguin clar que també els tinc present.
Espero que l’any que ve pugui tornar a fer un post com aquest però amb dues espelmeS
 FINS AVIAT

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *