CMP (Cap.12): Me’n vaig a Cannes

Tot i que ja s’ha acabat el festival de cinema, encara ens queda la ressaca per anar paint tant de glamour. Totes les estrelles i estrelletes del 7è art s’han passejat per la catifa roja i ens ha deixat unes quantes perles. A vegades he pensat que ha de ser estressant haver de decidir quin vestit em poso i a sobre encertar-la als ulls de tants estilistes que hi posaran cullerada a les seves revistes (ELLE, VOGUE, TELVA , COSMOPOLITAN…) Però ja se sap, sense els uns els altres no serien res i a l’inrevés. Tot està entrelligat. Els dissenyadors encantats que les actrius i bestiari variat portin els seus outfits, les actrius encantades de els facin fotos i de passada parlin de la seva feina i les revistes encantades que la resta dels mortals les llegim i ens amarem de tendències, color i formes que fan que vulguem  comprar roba dels dissenyadors…El que us deia tot està connectat.
Us adjunto algunes de les imatges que més m’han agradat. Totes les he tret de VOGUE I TELVA

I ara us poso una petita selecció dels que MES m’han agradat. 
Sarah Jesica Parker

 

Ines de la Fressange

  

    


   


Penelope CruzNomès comentar-vos que aquest any el 10 se l’ha endut UMA THURMAN.
Gala de Clausura del Festival de Cannes.

Jude Law – Uma Thurman – Robert de Niro

En aquesta foto a mi m’agradaria ser la del mig. A la meva dreta un dels homes més guapos i l’esquerra l’experiència, la llegenda.Que més vull!
Com a membre del jurat, Uma Thurman ha complert perfectament el seu paper.  Per mi s’ha endut la Palma D’Or en glamour. Ha apostat per uns outfits senzills, ajustats al cos, marcant curves (ella rai que s’ho pot permetre!) molt el·legants. Fent valer la máxima en moda que és: menys és més. I l’ha clavat.

Fins aviat. (no us despisteu que serà aviat de veritat)

La vida és tot allò que fas, no el que deixes de fer.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *