CMP (Cap. 20) : Color Block

D’esquerra a dreta: Olivia Palermo – Blake Lively – Gwyneth Paltrow

Això de la moda és de vertigen. Tot just acabem d’encetar l’estiu i ja estic visionant  tots els desfiles de la nova temporada de tardor-hivern 2011/2012 i intentant esbrinar, què portarem?

Però com que encara ens queden un munt de dies per gaudir de la caloreta i alguns encara ni hem fet vacances d’estiu,  em queden unes quantes propostes per comentar-vos.
Heu sentit parlar del “COLOR BLOCK”? I del “TOTAL COLOR BLOCK” o del “COLOR MIX”?
Es tracte de convinar UN (Total color Block), DOS o MES colors (Color block o Color mix) en el mateix conjunt. Han de ser colors forts, sòlids i llisos sense estampats.
Com podeu comprovar per la foto d’encapçalament les “celebrities” també s’han apuntat al color i a sobre han apostat per un color difícil, el GROC. Dificil perque algú sempre et pot acabar dient canari, peró si estàs morena queda genial. (i sino que li preguntin a una amiga meva que aquest any està feliç perquè te un munt de outfits grocs per lluir)
Us adjunto unes quantes propostes.
Color block amb faldilles curtes i midi

-GUCCI-AQUILANO RIMONDO-BRIONI-CHAPURIN-DIANE VON FUSTENBERG

Amb panatalons, color mixJill Sanders – Gucci -Akris- Cynthia Steffe


Amb vestit llarg, color block o Total color blockAKRIS – HAIDER ACKERMANN – MARC BY MARC JACOBS – ALBINOCarolina herrera-xxxx-Costume National-Brioni

I no ens oblidem dels complements….

A la  passada passarel·la Cibeles de Madrid el disenyador Juanjo Oliva va fer una presentació basant-se  amb aquesta tendència de color.


No us sembla que esteu plenes d’energia nomès de veure tanta explosió de color?

A mi la convinació que més m’agrada és la  del color esberginia amb carbassa o mostassa i el blau fosc amb el blau cel. I a vosaltres?

Podeu deixar les vostres opinions en forma de comentaris.

Fins la propera, que intentaré seguir fent-vos propostes per gaudir d’outfits per les vacances

Fins aviat.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *