CMP (Capt. 11): Els texans encara estan de moda!

Balmain-Celine-I.Marant-E.McCarney
     Un dels consells que et dona el Feng-Shui és que si vols que entrin coses noves a casa teva, primer cal tirar les velles. I això és el que pretenia fer quan em vaig posar a fer neteja del meu armari. Treure les peces velles o que fa temps que no em poso per fer lloc per les noves que vindran. I quan estava en plena selecció, DEU MEU! Tinc 14 peces de roba texana (o denim o jeans, com diuen a les revistes)! : 3 pantalons blaus, 2 de grisos, 1 de negre, 1 pantalon blanc, 1 vestit, 3 caçadores, 1 camisa, unes bermudes i un bolset!.
    Automàticament vaig corre a buscar les revistes dels especials de temporada (P/V 2011) que tinc i el portàtil i vaig començar a rebuscar a veure que en podia salvar… Uf, la roba texana ENCARA està de moda!! I com diuen en castellà: “para muestra un boton”:

                          

Com podeu comprovar Dolce & Gabanna li han donat un aire de camp com volguen recordar-nos els origens d’aquest tipus de roba. Però en canvi, altres dissenyors han creat outfits de ciutat tant per Working com per pessajar.

Us adjunto unes quantes peces a bons preus:
Mango
Cos: 29 € – Bermudes 29€

Mango 29,95€Mango 45€

Mango 45€
          Com podeu comprovar n’hi per tots els gustos. Encara que no els he posat, recordeu que els de color també es porten (Rosa, blau cel, blau elèctric, taronja, grocs, verds, fucsia)
 També us adjunto uns quants complements de la meva marca preferida: Lola Casademunt.

Desprès de veure totes aquestes fotos, he arribat a la conclusió: que el texà encara està de moda…així doncs, que no tiro res!.
Fins aviat.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *