CMP (Capt. 15) Escapadeta de novios

Practicant Funboard
El meu marit i jo, cada any al voltans de setembre, ens agafem 4 o 5 dies de vacances, en diem un “ESCAPADETA DE NOVIOS” perquè anem sols, sense nens. Normalment anem amb cotxe amb una maleteta amb poca roba, el portàtil per poder localitzar els hotels de la zona on decidim parar i ens tirem a l’aventura.  Parem quan i on volem.

Doncs bé en una d’aquestes escapades, l’aventura ens va portar fins l’ILE DE RÈ. Es una illa de la costa atlàntica francesa, davant de La Rochelle. Per accedir-hi cal travessar un pont  i pagar un peatge de 12€ per entrar (per sortir no, menys mal!) Perquè us en feu una imatge ràpida, és una illa amb un aire entre Menorca i Cadaquès a la francesa. Es la típica illa de bicicletes amb cistella de vímet, ideal també per anar-hi amb nens.

Anem al tema. Com que per arribar-hi cal fer bastants kilòmetres per carretera, ens haurem   de posar algun outfit  còmode. He pensat que un look esportiu ens aniria bé

Com us deia,  la illa és molt planera i te moltes rutes per fer amb bicicleta, pero no cal que agafeu el maillot com si anessiu a fer el Tour de France, amb uns pantalons curts, una samarreta, un jersei i  unes bambetes en teniu més que de sobre.Zara

Adolfo Dominguez

 wambes VictoriaIsabel MarantTe unes platges magnifiques, encara que l’aigua està bastant freda, però aixi s’us activarà la circulació.

No vaig veure que hi hagues “xiriguitus” pero és igual, podeu anar al poble de Loix, a fer un petit mos i així per el vespre tindreu més gana per degustar un bon plat d’ostres o musclos, que son uns dels plats tipics de la zona.

  

BOSSA BLAVA DE TEXTURA (25€) – BOSSA DE PALLA DE LOLA CASADEMUNT (46€)

Per anar a dinar ens podem posar un pareo i una samarreta, o un vestidet florejat, un kaftan cortet o alguna d’aquestes propostes:

La RedouteISABEL MARANT

 


 


Com que estem a França, recordeu que se sopa aviat, per tant toca migdiada curteta, una volteta i a sopar. Per sopar us he triat uns looks una mica més treballats. Ja que estem de novios aprofitem per arreclar-nos una mica i donar glamour a una bona vetllada.


I evidentment, no us oblideu dels outfits blancs al més pur estil AD LIB, com els de Ralf Laurent que ja us vaig avançar en el COM M’HO POSO (capt. 1)

I per acabar uns deixo unes quantes recomanacions, on dormir, on menjar, etc. Espero que si mai hi aneu us agradi tant com a mi.

On dormir:

Nosaltres varem dormir a: HOTEL LA BARONNIE a Sant Martin du Re. El Lloc és de somni. Ideal per una escapadeta d’enamorats. Ens van atendre molt bé.
Peró us adjunto altres enllaços on podeu triar i remanar.
Per menjar: Us recomano el Restaurant. La Bailene Bleue  a Sant Martin Du Re. De fet en la zona del port n’hi uns quants. Es molt agradable sopar-hi a les terrassetes.Botiguetes a LoixPort de St. Martin de Re.

Plat d’ostres

 A la illa hi ha moltes salines pel que no us oblideu de comprar una bosseta de sal i el que és més curiòs molts fars i algun és pot visitar.
Bon viatge i fins aviat!
El mundo es como un libro abierto, quien no viaja sólo ha leído la primera pagina.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *