CMP (capt.18) Si res li escau posa-li blau.

En català això és el que es diu quan algú te dubtes i no sap quin  és el color que millor li queda o bé quan ha d’escullir entre dues peces de roba.
Perquè el blau és com el negre, serveix per a quasevol ocasió, és un color  ideal per completar un bon fons d’armari.

El blau (a diferència del negre) té un munt de matisos: blau cel, blau turquesa, blau pastel, blau mari, blau nit (posat de moda per Giorgio Armani), blau patroli, blau Klein (que  rep aquest nom del dissenyador Calvin Klein), blau texà o denim, indigo, fins hi tot he llegit a VOGUE un matís de blau que no coneixia “azul desvaido” que seria un blau esmorteït o blau pàl·lid per definir el color del vestit de Charlene Wittstock…..al casament de princep Guillem d’Anglaterra i Kate Middleton. Per cert, segur que a hores d’ara la Srta. Charlene ja deu ser Senyora de Grimaldi.
Aprofito per felicitar-la i desitjar-li molta sort.

Desprès de revisar un munt de dissenyadors me n’he adonat que el blau és un color que  agrada, malgrat que ens volguin fer creure el contrari i que és un color que és molt difícil que no senti bé algú, sobre tot el blau fosc. 
Com que hi ha molt per triar i remanar, us adjunto unes fotos de mostra que he tret de l’especial de P/E 2011 de TELVA
 

Us he marcat amb un cor blau els models que mès m’agraden.

De complements també n’hi ha un munt, i apart dels que us poso en el post, en el CMP, cap.10 (clickeu aqui)  trobareu un outfit sencer amb tons blaus.

La meva amiga Anna del blog www.lavidaesrosa.com va penjar aquest conjunt amb peces de la meva marca preferida de complements LOLA CASADEMUNT  (cliqueu demunt dels noms per accedir a les web’s)

i per acabar uns quants looks més de color blau….

DUBTAR PER  ESCOLLIR ÉS EL QUE ENS  DIFERÈNCIA DELS ANIMALS
FINS BEN AVIAT.
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *