CMP – Capt. 19 : De vacances.

Aquest any, qui més qui menys, haurà hagut d’apretar-se el cinturó i planejar les vacances d’estiu més a prop de casa. Ni safari per l’Àfrica, ni Piràmides asteques, ni ciutats de gratacels, ni creuers….DON’T WORRY, BE HAPPY, o el que és el mateix “al mal tiempo buena cara”, que descobrir les ciutats, poblets i llogarrets del nostre país tampoc és una mala idea!
I aleshores he pensat: per què no lluir els outfits de les vacances somniades a casa? I a sobre estem de sort, si ens volem comprar algun conjunt, looks a bon preu en plena temporada de REBAIXES!
Què et posaries per anar al Gran Cañon del colorado?……doncs endavant.

No us perdeu la passarel·la d’Anna Sui P/V2011(new York), talment com si una tribu de  Pocahontas  haguessin pres la ciutat.(cliqueu aquí)

Que vols descobrir les amèriques com  Colon…doncs cap a Mèxic.

Que si et fa gracia veure lleons, girafes o guepards……doncs posa  rumb a Africa.
Ja em perdonareu, però sembla que els dissenyadors aquest any tots tenien Àfrica al cor.

I Bluemarine es mareix menció a part , doncs te conjunts de print animal de tots els colors,

Us proposo un look per cada desti a preus de rebaixes.

Doncs bé, espero que les meves propostes us serveixin de guia i em sentiré molt honrada si busqueu i us acabeu comprant i posant algun look semblant als que us proposo.
I si us puc ajudar en alguna altre cosa, podeu deixar els vostres missatges a la secció de comentaris. Ah! i no t’oblidis de posar el teu e-mail perquè et pugui contestar.

“He après que un somriure és un mètode econòmic…per millorar el teu aspecte.”

Fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *