CMP – Capt. 19 : De vacances.

Aquest any, qui més qui menys, haurà hagut d’apretar-se el cinturó i planejar les vacances d’estiu més a prop de casa. Ni safari per l’Àfrica, ni Piràmides asteques, ni ciutats de gratacels, ni creuers….DON’T WORRY, BE HAPPY, o el que és el mateix “al mal tiempo buena cara”, que descobrir les ciutats, poblets i llogarrets del nostre país tampoc és una mala idea!
I aleshores he pensat: per què no lluir els outfits de les vacances somniades a casa? I a sobre estem de sort, si ens volem comprar algun conjunt, looks a bon preu en plena temporada de REBAIXES!
Què et posaries per anar al Gran Cañon del colorado?……doncs endavant.

No us perdeu la passarel·la d’Anna Sui P/V2011(new York), talment com si una tribu de  Pocahontas  haguessin pres la ciutat.(cliqueu aquí)

Que vols descobrir les amèriques com  Colon…doncs cap a Mèxic.

Que si et fa gracia veure lleons, girafes o guepards……doncs posa  rumb a Africa.
Ja em perdonareu, però sembla que els dissenyadors aquest any tots tenien Àfrica al cor.

I Bluemarine es mareix menció a part , doncs te conjunts de print animal de tots els colors,

Us proposo un look per cada desti a preus de rebaixes.

Doncs bé, espero que les meves propostes us serveixin de guia i em sentiré molt honrada si busqueu i us acabeu comprant i posant algun look semblant als que us proposo.
I si us puc ajudar en alguna altre cosa, podeu deixar els vostres missatges a la secció de comentaris. Ah! i no t’oblidis de posar el teu e-mail perquè et pugui contestar.

“He après que un somriure és un mètode econòmic…per millorar el teu aspecte.”

Fins aviat.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *