CMP: Divina Kate (+40)

Quan s’arriba a una edat, a vegades costa saber si un look, una tendència que està de moda serà a apropiada  o bé caurem en la ridiculesa….
Aquesta ha sigut  una qüestió que sempre m’ha preocupat i per això sempre m’he guiat per la intuïció, per la coneixença del meu propi cos i dels seus canvis,  per l’entorn on m’haig de moure en cada circumstància  i per veure que fan les “celebs” en aquests casos…Ines de la Frassange, Ella Macpherson, Nieves Alvarez.
des de l’esquerra: Elle Macpherson, Ines de la Fressange, Nieves Alvarez
Ja sé que em direu que les models que he agafat, ja tenen una bona “percha” com a punt de sortida, però una cosa no treu l’altre, vull dir que es podrien haver deixat anar  i tal i tal i tal…però no ha sigut el cas i per tant per cap de nosaltres tampoc hauria de ser el cas,  i si us hi fixeu cada cop porten les faldilles més llargues, porten més pantalons, es  tapen més els braços…
Les que ja  estem més aprop dels cinquanta que dels quaranta prou que sabem que no cal ensenyar-ho tot per tenir aquell toc de glamour necessari sense caure en la vulgaritat. Vull dir que a la meva edad no se’m passaria pel cap anar ensenyant el melic perque la semarreta és curta i el pantaló massa baix, per exemple.
En aquest post us vull proposar 3 looks que m’han semblats genials per dones com jo de quaranta i tants i he pres com a model 3 looks de Kate Moss i 3 tendencies de moda per aquest hivern: blazers, pameles i abrics de pel.
La pamela el bolso i les ulleres les trobareu a Uterqüe.
els texans grisos, el pullover gris i l’americana son de Mango, la ballerina rosa es de Zara.
l’abric amb print animal és de topshop, les sabates de xarol de Zara i el clunch de MiuMiu
Els texans blaus, la camisa, la semarreta i les biker boots son de Zara.
De fet son tres looks molt, molt portables a qualsevol edat i ben actuals. jo ja els tinc en el meu lookbook pel que resta d’hivern.
FINS AVIAT
Composició de annatc by polyvore
Join the Conversation

3 Comments

 1. says: blogbysan

  Estic totalment d’acord amb tu,s’ha de vestir amb…”propietat”,però no només les que ja tenim el 4 devant!!!…n’ hi ha de 20 que potser també s’haurien de mirar dues vegades al mirall abans de sortir,desgraciadament el sentit de la estètica brilla massa sovint per la seva absència.Amb aixó no vull dir que tothom pot anar al seu estil i aixó ningú no ho haria de jutjar…però si fas panxa…la samarreta curta ni als quaranta ni als vint!!! O no?
  Ufff quin rotllo t’he fomut! 😉
  Salutacions desde Girona

  Sandra
  BBS

 2. Hola Sandra,
  Veig que conincidim amb això de les edads i la moda, i no, no has fotut cap rotllo per això està aquesta secció de comentaris….Encantada de coneixet i espero comptar amb els teus comentaris en els propers post.
  Una abraçada.

  Anna T.

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *