CMP: DOS EN UN

Moltes vegades ens compren alguna prenda pensant que nomès la utlitzarem en certes ocasions, peró un dia li canviem els complements i “et voilà” ja tenim un “DOS EN UN” com jo li dic.

Això ès el que em va passar amb un vesti-jersei o jersei-vestit (com li volgueu dir) que em vaig comprar al Maximo Dutti semblant al que hi ha a la foto d’aquí a sota i que ara estan tan de moda.

Primer vaig pensar que nomès el faria servir per el cap de setmana en plan country, però un dia se’m va ocorre posar-me’l amb unes mitges tupides, un abriguet i uns botins i em va quedar un conjunt la mar de “mono” per anar a l’oficina.
DOS EN UNO

I vosaltres, tambè teniu un DOS EN UN? Per què no ens ho expliqueu?

Join the Conversation

1 Comment

  1. Jo tinc un vestit que, els dies de cada dia, faig servir com si fós un jersei llarg, i me’l poso amb leggings i botes planes; si me’l poso durant el cap de setmana, hi afegeixo un cinturó ample que hi dóna un toc molt elegant, i el combino amb sabates de taló…i apa, ja tinc els 2 looks, un per anar a estudiar i l’altre per sortir!

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *