CMP : VOGUE CITY GUIDE

Mentres estic preparant un nou post amb el resum de les meves vacances per terres americanes, us vull parlar d’una aplicació per Iphone que m’agrada molt utilitzar i que per guiar-me per NEW YORK m’ha anat de perles. Es tracte de la app de VOGUE ESPAÑA (gratuita)Té nou pestanyes: News, Vogue elige, City Guides, look de la semana, shopping, tot 10, pasarelas, videos y portadas.És un petit resum del que surt a la pàgina web i l’utilitzo molt quan vaig a dinar sola, doncs no sempre me’n recordo d’agafar una revista per entretenir-me, i la veritat és que m’encanta, així em mantinc al dia del fashion world.

De totes les opcions us parlaré de la CITY GUIDE.
Una guia de quatre ciutats importatnts en moda ( Madrid, Barcelona, New York, Paris) 
peró també hi ha restaurants i hotels.
Tries la ciutat, tries el tipus d’establiment (multimarques, grans firmes, sabateries…), tries fins hi tot una zona determinada i “et voilà” s’obre un mapa tipus google amb bandaretes.


El pots ampliar tant com vulguis. Cliques a sobre de la bandereta i et surt el nom de la botiga, restaurant o hotel  i si prems sobre la fletxa blava, s’obra una pantalla amb l’adreça, el telèfon, un petit comentari i l’adreça web per si t’hi vols conectar al moment.

SENZILLAMENT FANTASTIC!

Doncs ja us podeu imaginar com anava de ben informada per New York 
aquestes passades vacances. 

Us convido a que la probeu.


Ah, m’oblidava! la carcassa de brillantets del meu Iphone 
és de LOLA CASADEMUNT.  (36€)FINS AVIAT!


Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *