Color de tardor

fotos de pinterest.com


Moltes vegades associem les estacions als colors. De fet els colors que la natura ens regala ens inspira. A la tardor els taronges, grocs i vermells de les fulles dels arbres entren als nostres armaris tot i que no tan lluminosos com els de l’estiu. A la tardor aquests colors tenen aquell punt opac, o trists que els  dona la foscor  prematura de les tardes.

Aprendre a conjugar aquests colors i que no se’ns encomani aquesta tristor pot semblar una tasca difícil però no impossible.

El primer color que em ve a la ment  és el granat. Ja us vaig avançar que seria el color estrella d’aquesta temporada.


Tant en clau elegant com en un look més informal resulta ser un color que queda molt bé a gaire bé tothom. Fins hi tot per l’oficina doncs també és un color que ens donarà una imatge de serietat i així fugim una mica del color negre.Combinar-lo amb gris és una bona opció, doncs el gris també és un color molt de tardor.

Les diferents tonalitats de gris, ens donen molt de joc per els nostres looks per cada dia.L’altre color que a la tardor i,  bé tot l’hivern,  ja és un clàssic és el camel, tant en abrics, com jerseis… Com que és un color considerat de la familia dels neutres, ens permet fer un munt de combinacions amb molts colors. A mi m’encnata especialment amb marrons, amb grisos, o creant contrastos amb el negre.
I pels complements podem aprofitar que aquest any  els estampats de  quadres gal·les i el pota de gall són tendència i crear uns looks ben actuals.

Aquests tres colors són ideals per fer un munt de combinacions entre ells mateixos. i amb 4 ó 5 peces, ho podem aconseguir 


Mireu, amb 6 peces bàsiques, podem aconseguir 9-10 looks:

D’això se’n diu FONS D’ARMARI. En un proper article us explicaré què ès i com tenir un bon FONS D’ARMARI.

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *