Obrim les portes als colors de la primavera 2016

colors de la primavera -comcadadia

Aquest 2016, els colors escollits van des del Rosa Quars al Verd flaix. Passant pel Serenity Blue, l’Iced Coffee, Lilac gray, Peach Echo, Snorkel Blue, Limpet Shell o el fiesta

I perquè aquests i no uns altres? Segurament moltes vegades us heu preguntat: per què els dissenyadors de moda coincideixen tant amb els colors que es porten cada temporada?

Doncs la culpa la té l’AUTORITAT INTERNACIONAL DEL COLOR – INTERCOLOR – Institució creada fa 51 anys on 36 experts de diferents disciplines de 14 països (entre elles l’Escola Superior de Disseny-ESDI de Sabadell) decideixen quins colors s’utilitzaran tant per confeccionar una peça d’Alta Costura fins el color d’una funda de mòbil. INTERCOLOR, fa aquesta tria a dos anys vista.

Bé desprès de la petita secció didàctica, passem a la qüestió que ens ocupa, als colors de la primavera 2016.

ROSA QUARS – Pantone 13-1520

Rep el seu noPrimavera 2016.Rose Quartz 13-1520 - com cada diam del mineral, el qual està considerat la pedra de l’amor. Ideal per guarir ferides amoroses. Calma i dóna tranquil·litat, serenitat i afavoreix la meditació.

És el color estrella de la temporada, juntament amb el Blau Serenity. Heu de tenir en compte que aquest color ens aporta volum, per tant haurem d’anar en compte com i en quina part del nostre cos l’utilitzem. Els nostres looks transmeten dolçor, fragilitat i romanticisme.

 

BLAU SERENITY – PANTONE 15-3919

Primavera 2106 SERENITY BLUE 15-3919 COLLAGE

Com be diu el seu nom és un color que aporta serenitat, com l’Aiguamarina. Una pedra associada al mar. Des de temps immemorials ha sigut la pedra de la clarividència. Inspira confiança en el futur. Facilita de comunicació, la pau i la calma. Redueix l’estrès.

Com passa amb el color Rosa Quars, ens podria aportar volum per la quantitat de blanc que conté i transmet dolcesa, fragilitat i romanticisme, també.

 

ICED COFFEE – PANTONE 15-1040

 PRIMAVERA 2016 - ICED COFFEE 15-1040 - COMCADADIA

El seu nom ens evoca el cafè amb gel, tot i que veien el color real és més cafè amb llet. Li associem el Quars Fumat. Un potent antidepressiu, calma els malts sons, a alleugerir la por i l’ansietat. Ajuda a emmagatzemar bé la informació per poder recordar-la més endavant.

Com que es tracte d’un color neutre, com el nude o el beix, ens pot aportar alçada, amplitud i volum. Els looks amb aquest color desprenen serenitat i equilibri.

 

 

primavera 2016 LILAC GRAY 16-3905 ComCadaDia

LILAC GRAY – PANTONE 16-3905

Entre Lila i gris, és un color elegant i delicat. Podríem englobar-lo amb els neutres, tot i que té un punt lluminós que m’encanta. Trobo que és un color per tenir en compte si hem d’anar a un casament de convidada. Utilitzat amb teles vaporoses i combinades amb teles brillants queda un look sensacional. Transmet tranquil·litat, equilibri i serenitat.

 

PEACH ECHO – PANTONE 16-1548

PRIMAVERA 2016-PEACH ECHO 16-1548 COMCADADIA

 

 

El color del préssec i com el préssec ens rejoveneix. Ens aporta energia, és un color lluminós. Aporta una imatge jovial i propera. Ull, amb el total look d’aquest color! Evidentment no passaràs desapercebuda, però has de tenir en compte que et podria donar una mica de volum.

 

 

primavera 2016-SNORKEL BLUE 19-4049 Comcadadia

SNORKEL BLUE – PANTONE 19-4049

Blau de les profunditats. Color fred per excel·lència. És un color que neutralitza i aporta alçada. Els looks amb aquest color ens aporten serietat, inaccessibilitat i distanciament, tot i que té un punt brillant. Si tens un esdeveniment i no saps que posar-te, aquest és el teu color.

 

LIMPET SHELL – PANTONE 13-4810

Primavera 2016-LIMPET SHELL 13-4810 Comcadadia

 

També inspirat en el mar, en aquest cas es tracta del color del nacre interior d’una pegellida marina. Bona per menjar i per fer-ne peces de bijuteria. Té un to lluminós amb un punt de blau, verd i blanc. Com tots els colors amb un punt de blanc té tendència a donar-nos volum, però no el descarteu doncs podeu utilitzar-lo en els complements.

 

 

primavera 2016 -FIESTA 17-1564 Comcadadia

FIESTA 17-1564

Com el seu nom bé indica convida a la festa. Es tracta d’un color que el trobarem en al corall vermell intens sense acostar-se del tot al vermell. Es un color lluminós, per tant compte que ens pot aportar un xic de volum. Però per altre banda és un color jovial i molt dinàmic. Pura vitamina! Jo ja me n’he comprat unes sabates i espero el bon temps per estrenar-les.

GREEN FLASH – PANTONE 15-0146

PRIMAVERA 2016-GREEN FLASH 15-0146 COMCADADIA

 

Verd lluminós. El verd sempre a sigut un color considerat dels difícils. Però si ets Taure, has de saber que el verd és et teu color. Així que fora pors i agafeu el brau per les banyes. És el color de la natura, el podem trobar per arreu, per tant no po
t ser dolent, i el FLAIX és el més lluminós. Ull, amb el volum! A la teva imatge, aquest color t’aporta accessibilitat.

 

 

Desprès d’aquesta explosió de colors, tinc moltes ganes d’anar per les botigues a veure si els trobo tots. Evidentment els fabricants y dissenyadors no els utilitzen tots, però tinc esperances que entre la roba i els complements trobarem la majoria

Per ara, podeu anar obrint les portes per donar-li la benvinguda la primavera 2016.

FINS AVIAT MY FRIEND

Com Cada Dia by Anna Taulats

 

 

 

 

Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *