COM HA ANAT LA TARDOR ?

Cómo ha ido el otoño? - comcadadia.com

Com ha anat la tardor ? Sembla una pregunta inversemblant però va bé per introduir un hola menys formal i encetar un resum de les publicacions fetes a les meves XXSS i que et servirà per fer una ullada unificada de tot els que es cou a la zona fashion.

I comencem per un toc de color. Començar la setmana amb unes sabates vermelles serà senyal de bon auguri, oi?

OTOÑO-zapatos rojos - comcadadia.com

Tot i que la tardor, és aquella època de d’any que com que encara no fa gaire fred ni poca calor, costa decidir quines sabates posar-se: Snekers o sleepers, botins o mocasions, Oxfords o mules, ballarines o marie jane’s, slimgback o stilletos, botes mosqueteres o Dr.Marteen…

Parlant de botes mosqueteres o “over-the-knee Boots” continuen estan de moda i les podem utilitzar de manera elegant sobre uns texans slimp, amb un vestit creuat o una faldilla tub o “ebasé” per sota del genoll.

botas mosqueteras con elegancia - comcadadia.com

ah i parlant de faldilles, recorda que les de mesura midi són les que més bé ens queden a la nostra edad!

I arriben els divendres amb les propostes més relaxades i tirem de looks amb blanc i negre per aquells dies raros, o per els dies que et vols donar un toc elegant.

OTOÑO-conjuntos blanco y negro- comcadadia.com

O 4 conjunts de Gwen Stefani que ens servien d’inpiració, pel seu aire relaxat de divendres. Dona’t un toc xic i glamuròs pintan-te els llavis de vermell

OTOÑO-inspiracion GWEN STEFI - comcadadia.com

I ens hem enamorat de la tendència SPORTY

OTOÑO, estilo sporty - comcacadia.com

I de cop i volta arriba el mes de desembre i el Nadal. I les propostes de conjunts amb plomes i lluentons. Ideals per els sopars d’empresa, amb amics i per els dies de festa amb la família.

otoño- CONJUNTOS CON PLUMAS - comcadadia.com

otoño - conjuntos de lentejuelas - comcadadia.com

I així donem per acabat el trimestre, entre la càlida tardor i el gèlid hivern que comença, però que ens apropa a la família i ens omple d’alegria amb l’inici d’un nou any i amb ell, els nous propòsits.

Fins aviat my friend

Anna Taulats

Fotos de varios usuarios de Pinterests

#tardor #fashionblog #comcadadia #lifestyle #mejoralos50 #vestiralos50

Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *