COM M’HO POSO (Cap. 10): Tinc un casament!

Jo no se vosaltres peró a mi em crea un gran malt de cap cada cop que haig d’anar a un casament, bateig o comunió. Pal plantada davant l’armari em ve a l’encontra la terrible pregunteta: HORROR,  QUÈ EM POSO?

Aquest any, amb la crisi, caldrà rebuscar bè dins l’armari i fer servir la imaginació, i sino ens en sortim podem assaltar l’armari d’una germana, una cunyada o d’alguna de les nostres amigues (per què no!)


Per donar-vos un cop de mà intentaré explicar-vos algun dels meus “truquillos” (ultimament estic molt generosa, no us sembla?). Sobre les normes d’etiqueta no en sé gaire cosa peró la sabiduria popular ajuda i la intuició també i em diuent que si l’esdeveniment és de dia escolliria un vestit curt i si és a la nit també em puc posar un vestit llarg.

A les revistes de moda sempre recomanen que tinguem un LBD (ara us he mort!), vol dir Little black dress (petit vestit negre o el que és el mateix un vestit negre de cocktel), doncs ens dóna molt joc. Vull dir que amb un mateix vestit li podem anar  canviant els complements segons l’ocasió.

LOOK FUCSIA:
Collaret-arrecades Lola Casademunt:  61,00€
Xal Lola Casadenunt: 31€
Bolset negre Zara: 59,95€
Peep Toe Fucsia Uterque
LOOK TARONJA:
Arrecades Mango: 15€
Braçalet Mango: 39€
Xal Lola Casademunt: 31€
Clutch Lluentos Lola Casademunt: 71€
Sandalia Taronja: 59€
Sandalia bicolor Zara: 49.95€
 Adolfo Dominguez

He llegit que el color de moda per vestits d’arreglar, és el NUDE, color rosat tirant a beig. Si el voleu utilitzar per anar a un casament caldrà que intenteu que sigui d’un tó més rosadet  perquè ja sabeu que en un casament la única que va de blanc és la NUVIA.
 

  
Per la nit m’agrada molt el color blau patroli, el trobo molt elegant i a Mango en tenen un que us podeu posar per qualsevol event.
Els complements que us proposo son aquests:

                    Bolset Zara: 69.95
Xal Lola Casademu 41€
Anell Lola Casademunt: 33€
Braçalet strass LC*: 28€
Arrecades LC* : 20€
Braçalet cuir amb flor LC*: 15€
Sabata Zara: 65.95
I ara unes quantes propostes de vestits llargs.
ADOLFO DOMINGUEZ
ADOLFO DOMINGUEZ
MANGO (99€)
         
Aquest primer de la esquerra, es un pantaló ample, perque que jo sàpiga portar pantalons encara no està prohibit, sempre i quant no vingui especificat en la targeta de invitació.
Bé, per avui ja n’hi prou, que tampoc us vull agobiar.
Arreveure!
Una crisi és un moment de canvi i, per tant, una oportunitat per canviar les coses. (Jordi Pigem, filòsof)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *