COM M’HO POSO (CAP.6) Fa Primavera

               Tot just fa 18 dies que ha començat la primavera i ho ha fet de valent. A les terres de Ponent ja arriven a 25 graus.

 Per aquesta entrada us tenia preparada unes quantes propostes per ara mateix  de mig temps,  peró no sé que pensar… de totes maneres el custumari popular diu que per l’abril aigües mil i al maig cada dia un raig per tant ens deixarem guiar pel custumari i haveure que passa.MANGOEstem en una època en que els matins i els vespres encara refresca, pero al migdia el solet ja escalfa. Jo us proposo que us poseu la roba a capes, vull dir una samarreta o camisa, més un jersey o americana i una gabardina, una parka fineta o una cazadora de pell o bé una de texana. Mes val haver-nos de treure roba que no pas ens en falti.MANGOLola Casademunt (61,00€)
De complements és important una bossa ben gran, un shopping-bag és el més adient doncs hi cap força cosa.

No deseu al fons de l’armari les botes d’aigua que heu portat aquest hivern segur que us faran falta. No cal que siguin unes Hunter (100,00€) hi ha altres marque que no són tan cares. Total per 4 dies que plourà!.Siguem realistes aquest anticicló no és NORMAL!La Redoute (79,00€)

La Redoute (89,90€)Aquestes dues gabardines son de La Redoute (http://www.laredoute.es/) Es una marca de venda de roba per catàleg. Les talles son bastan fiables.  Jo hi he comprat un parell de coses i us poc dir que la Talla 40  (que es la que normalment porto) em va bé.  
   Si parlem de sabates per el dia a dia, optaria per unes ballerines,  uns mocasins, uns socs o algun tipus de saló que no sigui molt tancat, obert per darrera, per exemple.

 I per acabar…un toc de primavera….vestiu-vos amb alguna peça florejada, un mocador per exemple. O bé compreu flors naturals que alegren la vista i encara són baretetes. (avui dijous, que és mercat a Granollers segur que en  trobareu algun pom per 3,00€)
Areveure i recordeu que qui dia passa any que empeny.
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *