COM M’HO POSO (CAP.7) Escapada de Finde

No fa gaire us proposava diferents looks per el nostre dia a dia(COM M’HO POSO -Capítol 2). Doncs bé, I si tenim una escapada de cap de setmana? Què poso a la maleta? Jo necessito el meu temps, perquè mai sé si l’encertaré. L’eterna incògnita, l’atzar, i això em mata. Però al final sempre acabo pensant: “Nena, tu vales mucho” i ja està fet.
Evidentment que el que hi posi hauria d’anar de bracet amb el lloc i l’activitat. No posaré mai el mateix si vaig a la Cerdanya a una casa rural o a Madrid “de copes i pastes”.
Posem pel cas que ens quedem amb la segona opció, Madrid. Aniríem amb AVE que ara està de moda i queda molt Chic. Jo optaria per un conjunt còmode, de l’estil de Salvatore Farragano, com aquest. 

Amb uns esclops semblants a aquests de chanel

I un shoping-bag de Lola
Casademunt

Un cop arribades a Madrid i havent fet el Check-in a l’hotel, (Hotel AC Santo Mauro) ens preparem per anar a fer un vol.   Barri de Salamanca, Paseo del Prado, Plaza Mayor, Puerta del Sol, Calle Alcalá, Serrano…És primavera i ve de gust passejar… i mirar aparadors (què carai!) I com que estem al Carrer Serrano – Jorge Juan, us recomano per anar a dinar al Restaurant “Pan de Lujo
I per desprès de dinar.,tot passejant o amb taxi, us convido a que feu un cafetó a alguna de les terrasses de la Plaza Santa Ana.
S’acosta l’hora de sopar i preveient que la nit pot ser llarga, haurem de triar un look apropiat.
  
                 
Per començar tinc clar que necessitarem uns taconarros, si també tenen plataforma millor, son més còmodes. (tranquil·les agafarem un taxi per desplaçar-nos portaa-porta)
Jo aprofitaria  per treure a passejar als lluentons (lentejuelas en castellà), això a Madrid li escau. Areclades però sense passar-nos.
 I per acabar el look una caçadora de pell a l’estil punk (en argot fashion es diuen biker jackets)  com aquesta i una cartera de mà (cluch) esclar.

Diumenge al matí i desprès d’esmozar, xocolata amb porres i un Alka-Seltzer (per contra-restar els efectes de la RESACA) podem aprofitar per anar al Prado o al Thyssen, a passejar pel Retiro…
                  
 I cap a agafar l’AVE de tornada que tot s’acaba.(Lo bueno si breve, dos veces bueno)
De fet si us hi fixeu tots els conjunts tenen peces convinables entre si. Us ho comento perque algun@ haurà pensat que segur que jo m’ho emportaria tot, peró no. Feria un mix entre varies peces.  El que segur que no em descuidaria  son els socs, els taconarros i la jaqueta de pell.
Arreveure i bon finde!
Aquí us adjunto el link del restaurant.  Me’l va recomanar una amiga i  mi em va agradar.
PAN DE LUJO  (Telèfon 914361100 – Jorge Juan, 20 – Madrid)
Un hotel:
AC SANTO MAURO
Zurbano, 36 28010, Madrid
T. 913 196 900    F. 913 085 477    santo-mauro@ac-hotels.co

Apa, que us ho he posat fàcil!
Join the Conversation

2 Comments

 1. says: Ana B.

  Genial Anna,
  Sembla que també tens un punt de bruixeta.. Has endivinat que aviat aniré a Madrid!! Prenc nota del restaurant xq l’hotel es tope, tope i estem de retallades.
  Per cert, si marxo en avió, puc portar el mateix que anant amb Ave?
  El concepte del taxi m’ha encantat i amb la música de fons del blog ja m’hi trobo.
  Vols venir?

 2. says: Anna Taulats

  Hola Ana, els teus comentaris sempre tant acertats…Per anar en avió també et serveix…
  i l’Hotel el Senator Gran via, està centric, en plena gran via a 5 min.de la Puerta del Sol i a 8 min. de la Plaza Santa Ana.
  I SI, jo ja m’hi apunto…m’encanta l’ambient de Madrid.

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *