COM M’HO POSO (CAP.8): I LOVE JAPAN

Per aquesta entrada he pensat que fora bo fer una petit homenatge al país nipó. Desprès de tanta desolació, de tantes vides esquinçades, m’he quedat meravellada de veure aquella gent resignada que feia cua per poder agafar aigua potable o per comprar el poc menjar que quedava en els supermercat, en silenci, fent una cua perfecte sense crits, sense corredisses.  Senyores, senyors: quina cultura! Quantes coses que n’hem d’aprendre!
He estat rebuscant peces de roba que tinguessin un aire oriental, i la veritat és que no m’ha costat gaire. Ja no només pel que fa referència als estampats (Dries Van Noten, Carolina Herrera) sinó al propi tall de les peces…Línies pures, elegans, amb teixits nobles com les sedes. Pels complements també he trobat cinturons i llaçades al més pur estil judoka.
A veure si us agrada.
      
                   
Aquest tres conjunts resumeixen a la perfecció tot el que us volia trensmetre. El de l’esquerra es de Dries VN i els altres dos de CH. Aquest tipus de tuniques pintades amb flors, vaporeses, semblen que amb el moviment recullen les flors de cirerer que porta la brisa del vent. I CH ha utlitzat peces del Kimono tradicional per acaronar  la cintura als seus models aconseguint que la figura quedi  ben marcada com volent resaltar la feminitat delicada de la gehisa.

 

 
 
Aquestes tres composicions les he escanajades directament dels Especials de moda primavera-estiu de les revistes VOGUE i TELVA. Com podeu comprobar molts dissenyadors s’han inspirat amb Orient (Japo i Xina principalemt), pero el que més m’ha agradat son les propostes de Dries Van Noten. La seva convinació de teixits i la seva linia pret-a-porter, realment és ideal per portar-la de la passarel·la al carrer(cosa que no passa sovint)
 
 Us he adjuntat el link del resum de la desfilada de DVN que la reviata VOGUE te a la seva web
 I per finalitzar només em queda adjuntar-vos unes quantes propostes a bons preus.
Zara, 29.90€
Zara 49,90€

CINTURONS LOLA CASADEMUNT

Cal agafar-se els esdeveniments tal com venen i en calma. Ningú t’impadeix fer-ho així, només tu mateix.
Arreveure i fins la propera.
                                                                               
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *