COM M’HO POSO (Cap.9) Sex and the City

Avui estic generosa i us faré una confessió: Estic enganxada a la sèrie SEXE A NOVA YORK. Me n’he adonat quant m’he enxampat (a mi mateixa) buscant a la guia del canal DIVINITY quan la fan i a quina hora.


Ja ho estava quan la donaven (i la donen encara) al COMOPOLITAN TV però no n’era conscient. Ara sí. Per què? No tinc una raó en concret, el que si sé és el que em va atraure primer: van ser les diferents personalitats, tant marcades, de les protagonistes, les històries, els temes que tractava sobre les relacions entre les dones, el que els hi passava i com ho afrontaven (Càncer, infertilitat, amor, desamor,etc.) i sobre tot com tractaven el tema del SEXE d’una forma tan desinhibida, tan divertida, tan directe com no  se n’havia parlat mai i que deixava de ser un tema tabú i que les dones, per fi també podien buscar gaudir d’un bon “polvo” i parlar-ne obertament sense complexes. (D’aquí ve el titol de la sèrie)
El que també em va cridar l’atenció va ser que eren 4 dones amb un poder adquissitiu alt, fruit de la seva professió (periodista, Advocada, galerista i Relacions Publiques) i, suposo que influenciada per les revistes, veure com utilitzaven  la MODA, precisament per reforçar i remarcar llurs personalitats.  Ja m’agradaria tenir, ni que en  fos un, un conjunt dels que tenen en els seus armaris!
                                                                                                                                                                                                                
Doncs parlant d’armaris: entrem a mirar que hi trobem!. Uf! Louis Vuitton, Lanvin, Dior, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Cristian Lacroix, YSL, Nina Ricci, Prada…
Calla, Calla! Nomès m’ho puc imaginar en somnis tenir un armari així! Sort que imaginar i somniar ENCARA és gratis.

Mmm, sabates?  Uns Manolo’s (Manolo Blahnik)?
Nooo, uns Zara per 69,95 €
4 dones, 4 estils, 4 sabates. Totes son de Zara
 4 Vestits, 4 personatges,
       
CARRIE
CHARLOTTE
MIRANDA

SAMANTHA

4 professions, 4 clutch per sortir de festa:

 
4 formes de veure i viure la vida, que  en 6 anys (1998 – 2004)ha donat per 6 temporades, 94 episodis de 30 minuts i 2 pelis. Com voleu que no m’hi enganxi!
També cal dir que han creat escola, han creat tendencia i gràcies a la sèrie molts dissenyadors  (Jimmy Choo) de cop s’han fet famosos, perquè els personatges sortien amb outfits seus. No és extrany doncs que qualsevol complement que lluïent, sobre tot el personatge de Carrie (Sara Jesica Parker) automaticament s’esgotaven a les botigues.
I tu, amb quin estil t’identifiques?
 Qui té una amig@ te un tresor, qui en te quatre té un gran fons d’armari.
Arreveure i fins la propera….
 Algunes webs de les marques de  l’article:
Per saber-ne més coses de la sèrie:
Join the Conversation

1 Comment

  1. Hooola Guapa!!
    Et segueixo dsd ja, xo com a Anna Valls. Jo tb vaig tenir el meu moment Sex and the city, xo ara estic en el moment Gossip Girl, tot i que la primera és molt més bona.
    Et felicito per el post!!
    ptonas

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *