COM M’HO POSO (Capitol 2) Dia a Dia

   El dia a dia, ens porta en a un munt de llocs i situacions, on previament hem hagut de plantar-nos davant l’armari i preguntar-nos, què em poso?

A vegades aquesta pregunta es contesta ràpid: una camisa blanca, uns texans, unes botes … i a corre. Això és anar a lo fàcil. I no sempre  ha de ser així i no sempre es pot anar amb texans a tot arreu.

Aprofitant que a les botigues ja han tret les rebaixes dels aparadors i els han començat a omplir de conjunts (=Outfits) de primavera, us adjunto uns quants suggeriments.

Per portar els nens al cole: 

                     
    I sortin del cole, ens en podem podem anar directament a treballar o a fer una cafè amb les altres mames. Sempre he pensat que encara que només sortim a anar a buscar el pa, no cal anar feta una piltrafa. Suposo que això ho he heretat de la meva mare. (Gracies mami!)
   Les que desprès podeu anar al gimnàs us podrieu posar alguna cosa com aquesta i de pas us podeu quedar a dinar a la terrasseta  com la que tenen a l’Espai de Granollers:

                          
I per quan tenim un dia de NENES, vull dir: dinar amb les amigues i tarde de compres. Què us sembla per pessajar-nos per Passeig de Gracia?
                      
 

La comoditat per davant de tot! I es que al llarg del dia se’ns presenten un munt de situacions com per exemple anar de concert al Sant Jordi a veure els Sopa de Cabra, i en Balmain ens ha fet aquestes propostes, inspirant-se en el neo-punk.

 
O poder per anar a assajar a la coral de Gospel, que us semblant aquest modelets de la Dona Karan o de Diane von Furstenberg.
Per ara em sembla que això es tot. Tingueu en comte que aquests models que us proposo Jo me’ls posaria tots. En altres articles (= post) us posaré fotos de conjunts per altres ocasion (barbacoes al jardi, coctels, casaments, etc), complements
Ah per cert. les fotos les he tretes de la pagina web de VOGUE.ES, us adjunto el Link per si voleu donar-hi  una ullada.
Petita guia d’utlització, per no perdres en un mar de referencies.
1) cliqueu al link
2) a 1/2 pàgina i despres de la foto gran hi ha un desplegable que posa “ELIGE TEMPORADA”
la temporada primavera-estiu 2011, es la posició  4 “PRET-A-PORTE Primavera verano 2011)
i despres podeu escollir el dissenyador que volgueu veure.
Ara si, una abraçada i arreveure.
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *