COM M’HO POSO (Capitol 3)

Petits consells que he recollit d’agunes revistes de modes i que m’agradaria compartir amb vosaltres.

A vegades veiem algun modelet als aparadors, a les revistes, i voldriem posar-nos-el. A vegades el què veiem i ens agrada no és precisament el que més be ens queda, peró segur que si seguim 4 consells senzills ens serà més fàcil. L’experiència i el coneixament de nosaltres mateixes/os també ens ajudarà.

Aquest any estan de moda les faldilles  i els vestits llargs o fins a mitja cama. A mi m’encanten pero cal tenir en compte que si ets baixeta, una faldilla llarga te’n fa més, però si te la poses  amb una bona sabata o espardenya amb platafoma i que la faldilla no arriva del tot al terra a conseguiràs l’efecte contrari, veure’t més alta.  Les models fan  més de 1,70 d’alçada i si van planes ni es nota, per això us he posat dos vestits: un amb sabata plana i l’altre amb plataforma
     
  Aquest és un exemple del que no m’agrada
  No et posis una faldilla que la llargada t’arribi a mitja cama si es que tens els tormells amples, perqué deixem veure una zona que no és gaire ensisadora, aixi doncs, igual que amb les faldilles llargues, si et poses una bona sabata alta milloraràs molt la visió d’aquesta zona, procura que sigui estilitzada no com la de foto de dreta. A mi personalment no m’grada, pero es que la de l’esquerra tampoc. Ho sento!.
Parlem de transperències? N’hi ha per tots els gustos: des de les faldilles a l’estil ballerina de Chloe, o els vestits llargs d ‘ Alberta Ferreti, etc. Els experts en aquestes coses diuen que cal tenir cura que através de les transperències es veu tot, per tant caldria posar-se alguna peça a  sota, com un vestidet tipus lancero, lancero vol dir d’aquells de seda amb puntetes (un viso) per exemple, o intentar que tingui unes parts opaques i que conicideixin amb les parts que no volem ensenyar. penseu que si teniu “michelins” es veurant.
Mirant les fotos d’aqui sota entendreu perfectament el que us vull dir:     
                      

                  


I les ratlles?, és una qüestió difícil. Tot deprendrà de l’ús o l’abús que en feu. En una cosa estan d’acord els experts, que horitzontals engreixen i verticals aprimen.

Ja sé que el model de l’esquerra és una mica exagerat, peró em serveix per il·lustrar l’abús, en canvi si l’utilizem en una de les peces com en aquest cas, sempre en farem un bon ús.
Per aquest any peró, estan de moda les horitzontals, per tant caldrà anar amb cura.

                   

Be, i avui ho deixarem aquí.
Arreveure

És quan em miro al mirall,  que me n’adono del què he viscut.


Join the Conversation

2 Comments

 1. says: Ana

  Un cop més et felicito per els consells pràctics en aquesta entrada.
  Aquesta vegada el toc d’humor “picarón” en l’escrit i les fotos, el fa molt agradable de llegir.
  M’ha agradat molt l’espardenya, de qui es?
  Fins aviat,
  Ana.

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *