COM M’HO POSO (Capitol 4) – Els complaments –

            Segons he pogut llegir aquest any els complements estan de MODA. A mi em sembla perfecte perque en tinc molts: bolsos, barrets, foulard,mocadors, collerets, braçalets, arrecades, anells, passadors, clips i sabates.
Hi ha tan per triar, que és una mica lios, peró com sempre intentaré donar-vos un cop de ma.

              Com ja us vaig avançar en el COM M’HO POSO (capitol 1) aquest any es porten les plataformes i les sandalies ben planes….be, que n’hi ha per tots els gustos. Es veritat que segons l’ocasió et be de gust una cosa o una altre pero per les que es pensen que les plataformes son massa altes us diré que instal·lada allà sobre,  es veu passar la vida per sota…i això agrada,  m’agrada sentir que tinc el  mon sota els  teus peus.

                                             Que us sembla tampoc son tan exegerades.

http://www.elle.es/moda/consejos-de-moda/flatforms-pasarela

Us adjunto aquesta adreça perqué podeu veure altres propostes. Es de la web de ELLE.com
 
              

              Els foulards us els podeu posar, dona-li una volta al voltant del coll i que penjin les dues cues per davant, o bé el doblegueu per la meitat i al pasar-lo per la baga us quedarà com una corbata, o bé com una capa sobre els ombros…..Ja sé que no us he descobert cap cosa nova, pero és que escrit costa molt d’explicar…

     

Aquest del mig és de Lola Casademunt i a Granollers les botigues que tenen coses de Lola són: Can Sobrevies  i a la Perfumeria Julia a la carretera, a can Sitjes al Cr. Santa Esperaça, a La Pera al carrer del Rec.

Es porten les carteres de mà, ara en diuen clunchs o una cosa així, i es porten bàsicament per sortir a la nit.
Els bolsos amb sarrells, tipus indi (americà), els Shopping-bags (traducció bolsos x anar de compres) que son grans i a dins hi pots posar un munt de coses, els Messenger bags que porten tires i cibelles.

                                 


 Fixeu-vos, els bolsos també es porten a la ma i aprofiteu per mirar-vos els complemets.

Si cliqueu sobre les fotos, s’us faran més gran.

Aquesta cartera/bandolera de la dreta també és de Lola Casademunt.

Aquest collaret també és de Lola Casademunt i val 23€. El pots comprar directament a la seva pàgina web.

Be, per ara aixó és tot. I ja sabeu si algun model dels que us poso us agrada, deixeu-me un comentari que també m’agradrà  saber-ho. I si us puc ajudar en alguna cosa també ho podeu deixar dit aquí matiex.
Arreveure.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *