COM M’HO POSO (PART 1)

Com ja sabeu, estic a les portes del 46 anys, com  l’Elle Macpherson (d’anys esclar), encara que d’especte tampoc estic malament (crec). El cas es que quan miro les revistes de moda a vegades em cal fer un petit esforç per adequar tanta ratlla, floreta i guipur al meu estil i sobre tot a la meva edad. Perque deixem-nos de tonteries pero als 20 et poses coses que si ho portes als 46 segur que feràs riure. Així que us explicaré que em posaria jo i  a veure que us sembla.
Per aquest post (= article) he utilitzat la moda que ens proposa en Ralf Lauren, al final us posaré el link de la seva pàgina perqué li doneu una ullada.
Comecem per un vestit, per sortit a la tarde a pessejar, amb la caloreta i poder quedar-nos a sopar en alguna terrasseta,Vestit 18-19 anysVestit 46 anaysVestit 35-40 anys
             
    De totes maneres us vull comentar que tots tres me’ls posaria, sobre tot el segon i el tercer. Lo dels anys al peu de foto només us ho he posat de referència per si a alguna li pot servir i perquè jo tinc una filla de 17 anys i amigues de 40.
Complements: Els de les fotos ja m’agraden, pero si voleu posar-vos-hi un foular jo optaria per un d’aquells de flors petites i serrells. Jo en tinc una caixa plena i alguns ja tenen + de 20 anys.
De  totes maneres us adjunto el link de la casa LOLA CASADUMNT, que d’això en saben i es una marca d’aquí que ven a arreu.
Sabates: segurament que per el de foto 1ª m’hi posaria una sandalia plana de tires de pell marró, i per les altres dos,  com les surten  a la foto ja m’agraden. Penseu que aquest any es porten les sabates planes, planes i els taconarros que per anar cómodes podem utilitzar plataformes de 4 cm per devant i 12 de taló (el topolino es genial)
Be per acabar us adjunto unes quantes fotos més, del que em posaria de la mateixa col.lecció. Com que  de pantalons curts no n’he trobat cap per mi, doncs us he posat aquesta faldilla. A que és portable?
Pantalons curts.
46a
17 – 18 A
40 a
Vestits de Festa
 
                      
Be, doncs això és tot………per ara.
Arreveure.
Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Ana

    Anna, cada dia m’agrada més el que proposes.
    La música també ajuda al benestar emocional … i m’he divertit amb les papallones de la web de la Lola Casademunt !!

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *