Comentant les noves tendències. P/E 2013

Passades ja les  vacances  segurament haureu pogut gaudir d’uns dies de relax i haureu tingut  una mica més de temps per fullejar revistes i blogs.
Doncs aprofito per avançar-vos un petit tast de les tendències per aquesta temporada primavera-estiu 2013.
I començo pel binomi BLANC-NEGRA. És una tendència que sempre ha estat latent, vull dir que és un tendència que mai ha passat de moda. Una combinació així sempre és un bon recurs si avui és un d’aquells dies que sembla que t’has quedat sense ideas. Tant funciona amb uns texans i una semarreta, una faldilla tub i una camisa d’estil masculí, etc i tant us ho podeu posar per anar a treballar, per portar els nens el cole o per un dinar formal. Nomès heu de tenir en compte la qualitat dels teixits i el tallatge, per poder donar-li l’aire més informal o seriòs que la ocasió requereixi.Aquestes 2 propostes son de Gianfranco FerreL’any passat va començar a treure el nas una tendència que es va anomenar SPORTY CHIC i aquest any alguns dissenyadors l’han continuada. Ben comvinada et donarà una imatge dinàmica ideal per lluir els dies festa, si vols…

Una altra tendència que m’ha encantat ve de la má de DIANE VON FUSTEMBERG. És una combinació de vestit-camisola-Kurta amb pantalons que ens pot donar molt joc. Sembla que s’hagi inspirat en els trajes de les dones indies (de la INDIA). Aquest tres models ens poden servir per 3 ocasions diferents.
Per exemple i començant per l’esquerra, el primer model bé el podriem utilitzar per anar a treballar o per una entrevista de feina. El del mig per un sopar informal amb els amics i acabar en un local de moda a fer una copa. I el de la dreta per anar a un casament i donar-te un toc de glamourosa modernitat
Bé, per ara tres pincellades per aquesta nova temporada.
FINS AVIAT
Nota: Totes les fotos i les col·leccions ampliades les podeu trobar a TELVA.COM a la secció de MODA i a l’apartat de Desfiles de moda (cliqueu sobre per anar-hi)
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *