Culotte, pantaló i faldilla alhora

Culottes FWNY - comcadadia.com

En el passat post ja us vaig fer un avançament de què es portarà aquesta temporada d’hivern i una de les tendències que continua de l’estiu, són els culotte, pantaló i faldilla alhora.

Les que varem viure la moda dels 80-90’s ja n’haviem portat, però el nom no tenia tan glamur. Eren les famoses faldilla-pantaló. Per les seguidores més joves i per resumir, us diré que són còmodes com un pantaló palazzo o unes bermudes i amb l’estil xic d’una faldilla midi.

culotte amb botes comcadadia.com

 

Que cal tenir en compte per lluir-los bé, doncs cal tenir clar que es regeixen per les mateixes normes que les faldilles midi.

 

La llargada: es considera midi, la mesura que va des de sota el genoll fins a sobre el turmell, per tant heu de decidir quina és la mida que millor us queda. I tenir clar que aquest tipus de llargada ens resta alçada.

 

 

 

Les sabates: millor sempre sabates de talons alts, ja que us veureu més estilitzades, sobretot si no sou gaire altes. D’altra banda si teniu les cames prou llargues i el més important, que us  hi agradi, també us els podeu posar amb sabata plana. Les botes de canya alta també són una bona opció.

culottes pel dia a dia - comcadadia.com

Es un tipus de pantaló molt versàtil, us serveix perfectament per anar a l’oficina doncs  trobo que són ideals perqué et permet donar un toc de modernitat sense perdre la imatge de serietat necessaria,

culottes per l'oficina - comcadadia.com

Si heu pensat com quedarien per un sopar, sapigueu que us donarà un toc molt trendy xic. (ei, i les vostres amigues es moriran d’enveja perquè sereu la més fashion del sopar!)

culotte per un sopar - comcadadia.com

En trobareu, segur a les botigues de la vostra població i evidentement a totes les de low-cost, porque com us deia al princici és un tendència de l’estiu que s’ha allargat  també a la tardor-hirvern.

Així que ja podeu corre a buscar el vostre culotte i començar a lluir-lo ja!.

Fins aviat.

 

Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *