Curves i tendendies

Per el post d’avui, confeso que he fet una mica de trampa, doncs he aprofitat un article, que cada any a principi de temporada faig i que és resum de les tendències que les revistes de moda diuen que creuen que es portaràn, cosa que no sempre es compleix. Com per exemple les americanes XXL que pretenien que ens posesim aquest hivern i que ara encara em costa de creure’m.

Comencem:

Tornarem a portar els vestits eivissencs que ja portàvem l’any passat.
Els vestits llargs tipus Sex Gipsy i ben florejats com als anys 60
Les faldilles i els vestits prisats. Aquesta proposta de Prada particularment m’encanta.

Més propostes de outfits prisats.
Samarretes i vestits amb un ombro a l’aire
(jo ja me n’he comprat un del Micheal Kors a les rebaixes de la Roca Village, tot i que és de la temporada passada compleix tambè amb tres dels hits de tendència per aquest any: hombro a l’aire, de color de la terra doncs és marró i porta un agafat amb una peça dorada…amb això us vull dir que no tot lo de l’any passat cal deixar-ho al fons de l’armari.)

El teixits trocalats a l’estil dels bordats anglesos
Es portaran els colors terrossos des del taronja passant per tota la gama dels marrons.
I el dorat color estrella d’aquest hivern i tambè d’aquest estiu, combinat amb tot. Una tendència que donarà molt de joc serà la combinació amb el Denim. (altrement dit texà).

El blanc, en vestits, trajos i pantalons i també en les sabates.

La combinació art decó: negre-dorat i blanc o verd o blau, etc… 

I l’estètica dels anys 20 amb vestits de cintura baixa a l’estil del gran Gastby.

I els colors pastel per tot.

El verd i totes les seves variacions, sobre tot el verd maragda,  una tendècia que ja ve de l’hivern però que poder no va entrar tan forta com s’esperava.
i els estampats marins, com si de sirenes ens vestissim.
El print ètnic africà i  indi navajo.
Els texans descolorits com si els hi haguéssim tirat llegiu. M’agrada aquesta tendència tan juvenil…

Els pantalons estil pijama… Compte amb aquest look, perquè podria semblar que realment avui heu sortit de casa directament sortides del llit. Jo em posaria nomès els pantalons i per la part de dalt un top+americana, per exemple. Ah, i un sabata de taló altet, esclar.

Ah i no ens oblidem dels tops!….

aprofito per donar-vos el primer consell de la temporada… Si us agrada aquest tipus de prenda peró teniu una mica de panxeta  o algun “michelin” que ha aparegut per art de màgia, teniu dues opcions: començar des de JA a fer 200 flexions diaries com  “posesas” o bé disimular-ho amb un blazer, o una camisa ben entalladeta o un jerseiet caladet o una mica transparent.

Ja podeu anar preparant el vostre lookbook per aquesta temporada.

Recordeu que podeu anar veient el que ens proposen altres DONES REALS per twitter a #mujeresREALEStodas, #curvastrendy i #curvaspatrias

o bé al blogs que trobareu en  L’enllaç si cliques AQUI

FINS AVIAT
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *