DONES COM NOSALTRES

Que  el món de la Moda mou molts diners, és una veritat com un temple. I que gràcies a les “Celebrities” que la llueixen, la feina  dels Dissenyadors i de tots els seus col·laboradors no es queda en un calaix.  
ELLE MACPHERSON          La veritat però, és que no canviaria el meu anonimat i sobre tot la meva llibertat per poder vestir-me com vulgui, per cap d’aquestes dones que surten a les revistes. És per tornar-se boja!. Me les imagino cada matí davant el mirall del rebedor fent la última repassada al conjunt triat avui, i pensant: “Si només vaig a buscar el pa!. Qualsevol de nosaltres amb una samarreta uns texans, unes ballarines, un bolso i les olleres de sol ja en tenim prou. Pel que a nosaltres és normalitat per a elles és com pujar a una muntanya russa. Saben que quan posin un peu al carrer hi haurà un munt de càmeres esperant-les.

       I ja no us dic res, quan han d’assistir a alguna presentació, inauguració o  algun lloc amb catifa roja,  l’ansietat deu ser majúscula.
Que deuen fer  quan tenen la “regla”? i si tenen malt de panxa? Costa posar-se al seu lloc en un moment així i aconseguir ser la més glamurosa.       Tothom pendent del que portaràs, com ho portaràs i de qui serà aquell magnífic vestit. I desprès de passar per perruqueria, maquillatge i tractaments varis…venen els de “CUORE” i es fixen amb aquella arruga, amb la tira del sostenidor que surt “una miqueta”, amb el ves-a-saber-què per tirar-t’ho en cara. Sempre he pensat que aquestes anti-revistes de moda deuen estar fetes per dones  “especials“ …(és que no trobo la paraula prou escaient per no ferir sensibilitats, ja m’enteneu)… Totes tenim dies més bons que altres i totes ens asseiem igual quan anem al WC …i totes tindrem i/o tenim cel·lulitis, i varius i flaccidès (sobre tot quan ja tens 46 anys) ….i què!.

Les “CELEBS” SÓN D’AQUEST PLANETA! (ho sento però, algú ho havia de dir!) . I jo que me n’alegro. I  dono les gràcies a VOGUE, ELLE, TELVA, COSMOPOLITAN, HARPPER’S BAZAR, etc, que les tracten com el que són: Dones! Dones que tenen la sort de poder portar tots aquests meravellosos vestits i a sobre els hi queden bé!.  Sense elles jo no tindria un bloc per parlar de moda, i els dissenyadors no tindrien millor aparador per mostrar el seu treball.

INES DE LA FRESSANGE
NIEVES ALVAREZ
GWYNETH  PALTROW
SARA JESSICA PARKER
Arreveure DONES meravelloses!

FINS AVIAT
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *