el més guapo per Nadal

el mes guapo per nadal - comcadadia.com

Ni Clooney, ni Brosnan, ni Firth, ni Willis, ni Jovi, ni Mortensen. Està clar que els nostres homes poder no són ni s’assemblen a ells però a totes ens agradaria que el nostre marit, parella o company sigui el més guapo per Nadal.

Segurament que a més d’un li faria falta perdre algun quilet abans, però això ja ho deixem perquè ell mateix ho posi a la llista dels propòsits pel gener. Ara prefereixo donar-vos unes quantes idees perquè  l’ajudeu a aconseguir el nostre propòsit, que sigui el més guapo per Nadal.

 Es porta el Tweed. El tweed és un teixit de llana artesanal, càlid i resistent, tenyit amb pigments naturals procedent d’Escòcia i Irlanda. El motiu més  conegut és el d’espiga però n’hi d’altres: rombe, zig-zag, pota de gall ó Harrys (dit així perquè es fabricava a les illes Harrys, Lewis, etc, d’Escòcia)

Us he posat aquest tipus de teixit perquè si no estan acostumats a portar americana, aquest és d’un estil més casual i és més fàcil de portar.

Tweed per Nadal - comcadadia.com

Compte però si el vostre home és de talla gran perquè és un teixit amb bastant pes. Us aconsello que el pantaló sigui recte, sense pinces i de color fosc.

Ara parlem de l’abric. Sobre de un vestit (americana+pantaló), amb un jersei de coll alt i un pantaló de pinces; amb una camisa, un pullover i uns pantalons de llaneta monocolor, o amb un look més juvenil els abrics clàssics sempre donen aquell toc elegant a un look més casual.

abric per un look elegant - comcadadia.com

També crec que us pot agradar un look d’aires més mariners. Les “trenques”, les dobles botonadures i els complaments us ajudaran a crear aquest estil.

Estilo mariner per nadal - comcadadia.com

Si no li fan por les tendències més modernes, podeu proposar-li que es posi la jaqueta texana sota l’abric. Segur que serà la sensació de la vetllada.

look modern amb jaqueta texana - comcadadia

Si són fredolics i no volen renunciar a la comoditat i l’escalfor d’un bon jersei de llana, els hi podeu combinar amb un pantaló de llaneta. S’accepta que portin alguna cenefa, sempre que no li facis passar vergonya.

jerseis de llana per nadal - comcadadia

Evidentment no em podia oblidar dels vestits. Si us hi fixeu tots porten el mocador a la butxaca. Torna a estar de moda i a mi m’agrada especialment.

vestit per nadal - comcadadia

Ah i per els nadals més tradicionals tenim  els blazer de vellut. Podeu donar-los un toc de modernitat amb un mocador de coll, corbata en lloc de corbatí i fins hi tot amb camisa texana.

blazer de vellut per nadal - comcadadia

Bé, crec que per inspira-vos ja teniu un munt d’idees i així conseguireu que la vostra parella acabi sent el més guapo per Nadal

Fins aviatCom Cada Dia by Anna Taulats

 

Tags from the story
,
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *