El meu minut de glòria

Acaben de sortir a la venta les revistes de Setembre amb els especials de moda de tardor-hivern del 2012  i quina no ha estat la meva sorpresa quan descobreixo que surto en un foto en l’especial Colecciones de Vogue (pag.29)….Uuuala!, vaig pensar….i tot per una bona causa de la que ja us en vaig parlar en un post el passat 4 de juny 2012 (Cliqueu AQUI per veure’l).
Mai m’haguès pensat que em feria tanta il·lusió i ho volia compartir amb vosaltres:Als extrems Ma. del Mar i Maite Gassó de Lola Casademunt
i D’esquerra a dreta les meves amigues: Maria, Ester, Isabel, Pilar Gassó i JOVa ser una nit genial ja que es tractava de col·laborar per una bona causa: per l’obra social de la fundació de l’hospital de Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil. Promogut per MANHATTAN TO BARCELONA i on Lola Casademunt colaborava amb lots dels seus productes que es varen rifar durant la vetllada.

Doncs ja ho veieu, mai se sap on i quan tindràs el teu 1r minut de glòria…

FINS AVIAT

Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *