Els meus barrets – 2

De molts és sabuda la meva pasió pels barrets i aquest any no podia començar l’estiu sense ensenyar-vos com combinar-vos-els amb looks d’estiu.

Per això i gràcies a PINTEREST, us comentaré fotos de looks  amb barrets i on lluir-los. Ja sabeu que a l’estiu és una bona opció per protegir-nos del sol a qualsevol hora i en qualsevol moment.

I começarem per looks per l’oficina… Vull dir per anar, en el trajecte d’anar a l’oficina, o si per treballar necessites moure’t pel carrer….

amb looks de ratlles…

De curt

De llargDe festa, de casament…

El que poder no sabeu és el què marca el protocol en tema de barrets. D’entrada que es pot portar si el casament és de dia, no de tarde i que si et decideixes per un de tipus pamela s’aconsella que mai sobrepassi la mesura dels hombros.

Si estàs de vacances voltant per aquest Mon.

i si estàs a la platja

Com podeu comprovar n’hi ha de totes mides i  colors i per totes les ocasions, és un complement que dona un toc fashion a un look.

Ens podeu explicar quan utilizeu els barrets. Jo sempre que puc, doncs tots els looks permeten complementar-los amb algun barret, tan si és una pamela, un canotier o un de tipus borsalino

Anna TC

I per mostra un botó. Aquest és un dels meus barrets. Me’l vaig comprar a Mallorca quan vaig acompanyar al meu marit a una de les seves curses…

Us deixo també l’enllaç de l’article de l’any passat, perquè tingueu més inspiració. El meus barrets – 1

FINS AVIAT

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *