Errades evitables

 
 
Molt cops podem cometre una seguit d’errades amb les peces que triem per vestir-nos, bé sigui per preses bé sigui per que no tenim un bon dia.
Us posaré uns quants exemples.
 
Pantalons amples, de pota d’elefant. 
 
 
 
 
Si hi teniu la vora feta per anar amb talons, no us els poseu amb sabates planes. Primer perquè anireu arrossegant-los per terra (i ja sabem que les aceres no estan gaire netes i no dic res més perquè és fastigós…) i segona i ja parlem d’estètica, perquè sinó farà que s’us vegi baixetes, com la noia de la foto.
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquest tipus de pantalons requereixen una sabata, bota o botí amb força taló, com us mostro a la següent foto.
 
 
Ara parlem del texans (jeans) estripats.
Crec que és una tendència que s’ha entès malament. Teòricament, la tendència feia referència a un tall just per sota el genoll que, mira encara podria afavorir, però alguna s’ha passat amb les tisores.
I a nosaltres, a la nostra edat, depèn d’on estiguin aquestes obertures, poden fer lleig. Pareu-vos a pensar què passa quan t’asseus i duus els pantalons foradats per la zona de la cuixa? Jo us ho dic: que un tros de carn emergeix sense cap vergonya pel forat dels vostres pantalons.  Noies, la meva opinió és que fa lleig!
Així que vigileu per on foradeu els vostres texans.
 
 
Aquesta és un mostra del que manava la tendència.
 
 
 
I la darrera i última errada que us comentaré fa referència a els pantalons de “malles” o leggins o skinis
 
 

Ai els leggins! Gruixuts, els leggins han der ser gruixuts, de bona qualitat, el més opacs possible. Primer perquè ens ajudaran a mantenir a lloc totes aquelles parts de la nostra cintura, cul i malucs que s’entesten a anar per lliure i segon perquè no se’ns transparenti la roba interior, que també us aconsello que sigui del mateix color.
 
A mi m’encanta posar-me’ls amb unes botes de canya alta i amb un jersei llarg o amb un vestit que ara em sembla que em queda massa curt, etc. Sempre intento això, que les prendes que em poso a sobre, al menys una, sigui llargueta, per disimular.
 
 
Aquest any en trobareu en texà, de pell (bé d’imitació ), els típics negres de cotó i elastan i/o lycra, i fins hi tot d’estampats. 
 
Compte amb els estampats. Si son com els de la foto, pot donar la sensació que egreixen.
 
 
Bé per ara, crec que això sarà tot.
 
 
FINS AVIAT
 
PD. FOTOS DE PINTEREST
Tags from the story
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *