ESDEVENIMENTS I D’ALTRES FUTESES

Avui no us parlaré de moda pròpiament dita, però si de dues iniciatives de les que en tinc el plaer  de formar-ne part.
La primera és una iniciativa d’unes quantes bloggers en la que han instaurat que la setmana que va del 4 al 10 de juliol serà la setmana de les “MUJERES REALES”  a resultes d’uns articles que varen sortir a el diari El Mundo i que la revista VOGUE n’ha fet un article únic que s’ha reproduit a totes les Editorials de VOGUE EUROPA sobre les dones de mesures reals de veritat,  vull dir dones com totes nosaltres que tenim arrugues a la cara i algun kilet de més mal posat i per això cada dia de la setmana els post dels blogs que s’han adherit a la inicitaiva els dedicarem  algun tema en concret. Estigueu alerta, doncs.
I la segona i de la que us en passo a fer la crònica,  va tenir lloc ahir a  la nit al Restaurant Dime de  Barcelona : Manhattan to Barcelona.
Es tracta d’una festa NOMES per noies on el dress code es Manhattan, o sigui a l’estil de “Sex in the city”, molt brilli-brilli, molt taconarro, molt fashion dress i moltes ganes de passar-ho bé.  Aquesta és la excusa per trobar-se un grup de dones de totes les edats i de pas aportar el seu granet de sorra per una bona causa, doncs  les nostres aportacions  anaven destinades a l’obra social de la fundació de l’hospital de Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil.

E

Cal remarcar que l’esdeveniment estava patrocinat per:
 FURLA, Clinica Planas,  Genuinus,  Anna de Codorniu, , per dir-ne algunes (a la foto de la invitació les teniu totes) i com no podia faltar les meves amigues de Lola Casademunt,  Maite i Mar Gassó i les seves col·laborades: Anna, Maribel i Gisela,    que com ja sabeu m’agraden molt tots els articles que tenen i són uns habituals en els meus lookbooks.
 I Joieria Rabat, que ens va regalar a cadascuna una polsera de cordill de seda color coral, que també ens va servir per poder entrar en la posterior festa al SUTTON i accedir a la zona pink, especialment condicionada per l’ocasió i on vam acabar la festa fins a  altes, indecents i intempestives hores de la matinada.
L’esdeveniment va comptar amb la simpatia de Alejandra Prat que va fer de presentadora i de Carla Royo Villanova que va col·laborà amb un lot del seus productes beauty : Carla Bulgaria Roses Beauty
Algunes fotos de l’esdeveniment:
Recull de productes de 3 dels col·laboradors de la vetllada:
Lola Casademunt de complemets,
Furla de bolsos i Andrea Vilallonga estilista de moda

Moment en que es feia el sorteig de productes que havien cedit per l’ocasió els patrocinadors:
 A la foto de dalt:  Maite Gasso feia entrega dels lots de productes de Lola Casademunt
Foto abaix esquerra, Carla Royo Villanova fent entrega d’un lot dels seus productes
Foto de baix a la dreta i per ordre d’esquerra a dreta Eva Palau en representació de Rabat Joiers,
Maite Gassó de Lola Casademunt i Alejandra Prat.

La nit va ser molt divertida, amb actuació en directe i DJ i barra lliure….ja os ho podeu imaginar. I un cop donada per acabada la vetllada, qui volia continuar podia fer-ho al Sutton, com ja us he dit al pincipi.

En resum, una nit inolvidable.

Si voleu veure més fotos, nomes heu d’entrar a la pàgina de facebook Manhattan to Barcelona.


FINS AVIAT
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *