Fashion tuning

Per l’article d’avui he pensat parlar-vos de petits trucs o millor encara,  4 ideas que us poden agradar i que són molt fàcil de portar a terme.

I començaré per una idea. Una idea que vaig trobar tot remenant per internet i que quan la vaig penjar al la pàgina del facebook va tenir MOLT èxit.

Aprofito per passar-vos l’adreça de la pàgina per si us ve de gust fer-vos seguidrores o seguidors:  www.facebook.com/comcadadia

Sandalies per un esdeveniment a la platja o al jardí.

Si algun cop  tens una festa a la platja, has pensat en quines sabates et posaràs? Amb talons no pots anar i qualsevol altres tipus  te  les acabaràs treient. Amb aquesta petita solució perderàs les sabates peró no el Glamour

Us he posat la pàgina web on les podeu trobar, peró si teniu una mica d’idea de
ganxet o algúna persona propera que en sàpiga us les podeu fer…
Transformar un braçalet que s’ha trencat amb un colleret, o  per allargar-lo
Nomès necessites un braçalet  i un tros de cinta de ras o d’organça o de flors o del què vulguis, de la llargada que vulguis. Pots mesurar-la amb un centímetre dels que fan sevir les modistes o amb un tros de cordill i aleshores has de comprar aquesta mesura multiplicada per 4,  comptant que ha de sobrar una mica per fer-te el nus quan te’l posis…
COM ES FA:
Primer la doblegues per la mitat i la talles una mica al biaix perquè no se’t desfili, cada meitat la doblegues per la seva mitat, SENSE TALLAR-LA!
Aleshores passes la part doblegada  per dins d’un dels forats de la cadena i l’altre extrem de la cinta per dins da la vaga i estires. Repeteix aquesta operació amb l’altre meitat de cinta a l’altre extrem deL braçalet…ET VOILÀ, BRAÇALET ACABAT
Una bona forma de reutilizar aquelles peces que tant t’agraden i ja no te les poses. També es pot fer amb un collaret , nomès que la cinta la pots posar mès curta.

Allargar un vestit.

Tinc una  camisola de seda que m’agrada molt posar-me. A l’hivern me la poso amb uns leggins o unes mitjes molt tupides i queda molt bé, peró és una mica curta per posar-me-la a l’estiu.

Doncs ja he trobat la sol.lució!. I és aquesta: en un viso  curt tipus faldilla hi pots afegir una punta d’aquelles tan amples o bé compres un troç de roba de guipur que t’agradi, una mica de fil i agulla, quatre puntades ben fetes i ja te’l pots posar sota del vestit.

Ah i si vols pots posar-ho també a les mànigues: cuses 4 botons petits repartits  per la part de dins de les mànigues i quasi al final del punys. Ratalles les puntes a la mesure que volguis que  es vegin i aprofites els forats de la propia punta per cordar-la amb els botons….

Fer-te un top amb una camisa

Aquesta proposta us semblarà inversemblant, peró a mi m’ha encantat.
Quan la pots  utilitzar? Doncs en un sopar informal, per exemple o una festa com la de Sant Joan (que ja queda poquet).

Nomès necessites una camisa de MANIGA LLARGA (sobre tot!), tres o quatre imperdibles petits, un sostenidors sense tires i una mica de traça  per fer-te el llaç.

Ja us podeu imaginar que les agulles imperdibles són per fixar la camisa als sostents. Podeu posar-les per sota del coll de la camisa que així no es veuran. O bé per dins entre el sostenidor i la camisa…

Bé i aìxò és tot…Espero que aquests “TRUQUILLOS” els pogueu posar en pràctica i que ens expliqueu el resultat.

FINS AVIAT

Totes les fotos son de:  www.pinterest.com

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *