FASHION USB

En aquesta secció, millor dit amb l’etiqueta de tecnologia, m’agrada parlar-vos d’estris o aplicacions pel mòbil o el portàtil que jo utilitzo per fer funcionar aquest blog. Doncs avui us parlaré dels USB.

La memòria USB, clau USB o llapis USB (també dita pendrive, motxilla, etc.) és un petit dispositiu de memòria flaix que es pot connectar directament a un port USB. Permet l’emmagatzemament de tota mena de fitxers (imatges, fotos, música, pel·lícules, programes, etc.) i fer-los servir a un ordinador, reproductor de música, de video, etc… (això es el que diu la Wikipedia).
Jo l’utilitzo moltíssim perquè hi guardo totes les fotos que necessito per fer els diferents articles del blog i d’aquesta manera les tinc totes juntes en un sól lloc i des de qualsevol ordinador i en qualsevol moment puc anar treballant
Doncs com passa amb tot, també amb aquests aparells hi ha molt per triar i remanar:

Si et dediques al món de Vi, si toques la guitarra o ets un malalt del LEGO,
també  tens un USB a la teva mesura.
Si la teva perdició son les hamburgueses o el menjar Japonès,Amb forma de braçalet per donar-li un toc trendyQui ho havia de dir, un USB a la patilla de les olleres.
Aquestes són de Calvin Klein. Això es fashion, fashion.


Les meves amigues de LOLA CASADEMUNT en tenen un amb forma de bolset  i que també fa la funció de clauer i val 28€. El podeu comprar on-line.

El que jo faig servir és un model de SWAROVSKI que té 4 GB de memòria i me’l puc penjar al coll com si fos un cullaret.
Jo tinc el de color negre i val 65€. El cor és de cautxu i és molt senzill de posar i treure del mig.
Swarovski te altres models:  amb forma de papallona, una altre també amb forma de cor que sembla una joia, amb forma d’animalons.

I un dels que més m’agrada és un que és boligraf i el caputxo de brillants és on hi ha el USB. També val 65€.  El trobo ultra femení i apart del rosa i el blau de la foto, hi ha més colors per triar.
Com podeu comprovar la tecnologia no te perqué estar renyida amb la bellesa.
FINS AVIAT
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *