GROC, AMARILLO I YELLOW…

Aquesta foto pertany a Desing-seeds.com


Instintivament moltes de nosaltres sabem quin color ens queda bé o malament. I com hem arribat a aquesta conclusió no sempre te a veure amb el coneixament de l’arc cromàtic.

A mi m’ha passat que amb segons quin color m’he vestit, m’han acabat preguntant si és que no em trobo bé, que faig cara de cansada o bé si necessito fer un facebook en 3D (fer un café amb una amiga) perquè alguna cosa em passa.

El meu color negatiu és el color GROC…  i m’encanta!
Quan diem que un color no ens queda bé volem dir que no ens queda bé APROP DE LA CARA.

Peró ningú ha dit que no ens el poguem posar, nomès que tindrem en compte això, l’allunarem de la cara. Pantalons, xorts, faldilles, braçalets, anells, sabates de tot tipus i bolsos que els poguem portar a la  mà o de nança llarga.


Tots els colors tenen com a base els colors Groc, Magenta i Ciant i en el meu cas tots els colors que tenen un porcentatge mès alt de groc que de qualsevol altre dels 2 colors no m’acaba d’encaixar.

Hi ha looks que m’encanten peró com que es complementen amb mocadors o collarets curts de color groc, aleshores jo els porto al meu terreny, ho sustitueixo per complements d’altres colors: Taronja, Fucsia, verd…Colors que SI em queden bé.

Blazer Mango, Samarreta Michael Kors, Sabates Ballerina
i els pantalons e ntrobareu de semblants a les botigues LEVI’S
Més propostes:


Mireu aquesta portada de TELVA, com ho han resolt:

No sabem clarament si el groc li queda bé del tot a la model perquè li han posat un collaret XXL de color verd turquesa ben aprop de la cara.

De totes maneres, tot això que instintivament moltes sabem peró no sabem perquè, ho podem complementar o ampliar amb un Estudi del color que ens podem fer a QUE ME PONGO, on ens explicaran el perquè de tot plegat i segons quina imatge vulguis projectar en el teu dia a dia o en alguna ocasió en concret, t’assessoraran sobre quins colors son més adients per tu.

Us deixo l’enllaç: www.quemepongo.es   Cliqueu  i us porta a la pàgina.

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *