LA BELLA DONNA ITALIANA

Sempre m’han fascinat les dones italianes, bé l’estètica de les dones italianes que ens ha ensenyat el cinema: Sofia Loren, Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale, Ornella Muti o Monica Bellucci.
Dones morenes, de mirada penetrant, i presència poderosa. Que encaren la vida amb fermesa i sempre sobre unes sabates de talons d’agulla.
CLAUDIA CARDINALE

GINA LOLLOBRIGIDA

ORNELLA MUTI
I la més gran, LA DONNA i LA  MAMMA amb majúscules: Sofia Loren
Per aconseguir aquesta estètica us dono uns quants passos a seguir:Perquè el look  sigui tot complert cal conjuntar la roba amb el maquillatge.I el millor exponent d’aquest,  ha sigut la col·leccio de Dolce & Gabbanna d’aquest any estiu 2012:

Vestits cenyits a la cintura i escots generosos amb forma de cor i delimitant la zona amb tires amples  o semi-mànigues per acotar la zona i així aconseguir ressaltar-la més. De seda i/o amb puntes i també jugant amb les transperències amb la justa mesura.
En quant al maquillatge, que realment és  el què importa, cal aconseguir una mirada penetrant, uns llavis sensuals i uns pòmuls marcats.
Si voleu aquest maquillatge, la revista Telva on-line us diu com.
Clique AQUI si voleu veure totes les explicacions.
Han ajuntat a Dolce & Gabbana i Mònica Bellucci i el resultat ha estat aquest:
Peró és que la Monica Bellucci, als seus 47 anys, encarna perfectament aquesta estètica.
El vestit de la foto de baix a la dreta el podeu trobar a La Roca Village.

El que no podem obiar peró, es que aquesta estètica de DONA poderosa, morena, de mirada penetrant també la trobem en el cànon d’estètica de les dones andaluses, com diu la copla i que  Julio Romero de Torres va pintar. La dona morena “con los ojos de misterio y el alma llena de pena…”.
Com Vicky Martin Berrocal y Penelope Cruz, que tot i no ser andalusa quan adopta aquesta estética projecta aquesta imatge poderosa.

Vicky Martin Berrocal

Penélope Cruz

Us apunteu al look de Dona Italiana!

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *