La cosa va de granotes!

 

 

 
Bé, així ho he sentit anomenar tota la vida als meus àvis. En la meva joventut en dèiem “monu” i ara resulta que, quan es tracta de donar-li una mica de glamur a la paraula, se li ha de dir “jumpsuit” 
La granota és un vestit d’una sola peça que cobreix del tronc (braços inclosos) fins a tocar dels peus, amb la meitat inferior en forma de pantalons, i generalment oberta des del coll fins a la cintura i tancant amb cremallera.  (Font:Viquipèdia )
 

 

En principi fou pensada per ser utilitzada com a roba de feina, com a uniforme militar, etc. La granota, el jumpsuit ha fet el salt i s’ha instal·lat als armaris de les dones.
 

 

És una peça de roba que es pot portar a qualsevol hora, tant de dia com de nit. Tant per anar a la platja, un còctel o un casament. Tot dependrà del tipus d’estampat, textura de la roba i dels complements, per donar-li aquell toc necessari per esdevenir elegant. 
 
Com tot, cal buscar el model mès adequat a les vostres formes i per això us adjunto un munt de fotos (totes de Pinterest) perquè us sigui més fàcil inspirar-vos. 
 
Els de color negre són possiblament els més buscats i utilitzats, però no oblideu que els complements ajuden moltíssim a què un look trionfi. 

Els de color estan entrant amb força i són una bona elecció per un casament, per exemple.

Si són els estempats els que us agraden, us n’adjunto unes quantes propostes.

 

 

En les botigues de marques low-cost també en podeu trobar, com aquests de la foto de sota i el que està al mig de la primera foto que us he penjat, que és de MANGO.

I he deixat pel final, com les bones postres que se serveixen al final dels àpats,  els de color blanc, perquè m’han semblat genials.Una cosa que m’oblidava de comentar és que és una mica incòmode quan cal anar al WC, però això és un contratemps minúscul si tens en compte que el GLAMUR bé s’ho val….
 
FINS AVIAT
 Totes les fotos són de Pinterest.com
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *