La maleta im-perfecta

la maleta im-perfecte. comcadadia.com
La maleta perfecte NO existeix, o si?
A la meva manera de fer la maleta en dic la maleta im-perfecta.  I no és cap falta d’ortografia.

La maleta perfecte NO existeix! És un utopia. I sóc tan categòrica perquè ho he pogut comprovar empíricament més d’una vegada i més de dues. No us penseu que perquè sóc blogger de moda m’és més senzill, que va!

Per que aquest nom? Doncs perquè és perfecta abans de sortir de casa i es torna en la maleta im-perfecta quan arribo a destí. Així de sezill.

looks per la maleta im-perfecta. comcadadia.com

 Segueixo tots els consells: faig llistes, m’informo del temps, de les activitats que crec que faré. del tipus d’esdeveniment  al qual vaig, el lloc, l’hora del dia, el protocol. Faig conjunts amb peces de roba que siguin intercanviables, etc., etc. Tot controlat.

 Doncs no, no ho controles. I encara sort, si no la vida no tindria sorpreses!

 Sempre hi ha coses que et sobren  d’altres  que trobes a faltar.

Ara bé, crec que a la maleta per unes mini vacances d’una setmana,  no hi pot faltar:

Un parell de bikinis o banyadors, unes xancletes, un pareo, una kurta unes olleres de sol, la protecció solar  i un aftersun.

 Uns pantalons curts o bermudes i tres parts de d’alt.

 Uns texans blaus o blancs, estrets o de camal ample ja és cosa vostra i si tens alguns pantalons lleugers d’aquells sedosos, també.

 Un vestit curt i un de llarg o faldilles, amb les seves corresponents 3 bruses i/o samarretes, també combinables amb els pantalons.

 Unes sandàlies planes i unes de taló alt o de tascó i si una de les dues arregla una mica, millor.

 Un cistell de palla de mida mitjana i un clutch amb estampat ètnic o boho chic que són molt trendy.

 Una jaqueta texana o tipus blazer. Recorda que la brisa tant si és maninera o de muntanya, és traïdora.

 Un fulard tot terreny, un parell d’arrecades, collarets i braçalets.

 Un necesser amb una bona hidratant per la cara i també pel cabell. Les teves pintures habituals (les bàsiques, no tot el que tens al calaix) i un pot del pinta-ungles que duguis a les mans i/o peus.

llibres per llegir. comcadadia.com I ja està, o no? Queda el “per si de cas” és tot allò que t’hi càpiga de més dins la maleta im-perfecta i que al final segurament, tampoc faràs servir. Ah i sobretot, no us oblideu de posar-hi un bon llibre! Jo m’estic llegint “LAS 7 CAJAS ” de Doris Sontheimer, editorial CIRCE. Va sobre la descoberta de 7 caixes que  Doris Sontheirmer es troba a l’altell de casa de la seva mare i que li revelen una identidat i un passat tan desconegut per ella com dramàtic.

  Estigueu tranquil·les, de totes maneres la vostra maleta serà perfecte perquè, un cop fora de casa, has de passar amb el què tinguis i si no sempre pots sortir de compres, per això va bé fer la maleta im-perfecta

Bones vacances i fins aviat.

 

 

 

Tags from the story
,
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *