La meva experiència CREMOLOGY.

Ja fa un parell de mesos que estic usant una nova crema per la cara i ara ja en començo a veure el resultats, així que us en faré cinc cèntims.
Per fer-vos un resum ràpid, us puc avançar que és un crema base hidratant amb protecció solar SPF 15 a la que hi afegim uns olis essencials especials i adequats al teu tipus de pell. O més ben dit, s’afegeixen els olis que la teva pell necessita per la seva tipologia.
El mètode és diu CREMOLOGY.  
I de què va tot això? I com s’esbrina què necessita la teva pell? Doncs mireu, ben senzill. La meva assessora d’estètica, la Pilar Pérez del Centre d’Assessorament de Bellesa Pilar Pérez Laredo disposa d’un programa informàtic i un aparell associat, que no deixa de ser un lector òptic, que en contacte amb diferents zones de la cara fa un diagnòstic digital que mesura:
       La sensibilitat de la teva pell.
       La hidratació.
       L’elasticitat.
       El greix.
       La tipologia dels porus.
       Les taques.
       I les arrugues.
En pocs minuts, analitza les necessitats individuals de la teva pell i et confecciona la fórmula perfecta d’ingredients actius entre més de 50.000 combinacions possibles.
És una experiència genial perquè totes més o menys sabem com és la nostra pell però te n’adones que només en coneixes els efectes més visibles provocats pels agents externs i climatològics com serien les taques vermelles, a causa dels canvis de temperatura, les taques del sol o l’excés de greix en determinades zones que fa que el maquillatge brilli més del necessari, etc.

Doncs bé un cop fet el test, la Pilar obre un calaix i …. Oh! quina meravella apareixen un centenar de potets perfectament arrenglerats de colorins. Roses, liles, grocs, verds, blaus… i m’explica que són els principis actius que s’utilitzen per afegir a la crema base per fer–me la meva crema. Oli de calèndula, romaní, àcid hialurònic, oli de jojoba, etc.
 
 
Ara, ja us puc dir que la crema funciona. Estic molt contenta dels resultats ja que mai havia tingut la pell tan bé. I, a més a més, quan se m’acabi, em tornaran a fer el test per anar adequant la fórmula als diferents canvis que vagi experimentant.
I quan val tot plegat?  El diagnòstic és gratuit i la crema base i els principis actius (4 en el meu cas): 42€.  
 
 
 
Us adjunto el link de la web de CREMOLOGY, per si en voleu mes informació i on també trobareu els punts de venda.
Nomès heu de clicar sobre del nom de color.
 
 
I el Centre d’Assessorament de Bellesa Pilar Pérez Laredo està a Granollers, al carrer Corró nº 23-25. El telèfon de contacte és el 93 870 88 07
I si contacteu amb ella, li podeu dir amb tota llibertat que heu conegut aquest servei perquè ho heu llegit en aquest blog.
 
 
Ah! i una cosa important que em deixava de dir-vos, que aquest producte no està testat en animals.
 FINS AVIAT
Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *