La nit més curtaSempre he sentit dir que la revetlla de Sant Joan coincideix amb la festa pagana de celebrar el solstici d’estiu, l’arrivada de la calor i per tant la cullita del blat i l’abundància de fruites i verdures. També coincideix amb el dia més lalrg i per tant la nit més curta…. Si més no és una bona excusa per reunir-se amb els amics al voltant de les tradicionals coques.


Depèn d’on passem la revetlla necessitarem un conjunt o un altre.
Les meves propostes són aquestes:


A la ciutat: un toc hippie peró sense oblidar el glamour. Un vestit llarg amb degradé com aquest deixa de tenir aquell aire hippie si ens el posem amb unes sabates altes. No convé oblidar-se la jaqueta perquè a la matinada refresca una mica encara.
Creació Anna TC de CCDA la costa: No sempre que es va passar una revetlla prop de la platge cal pensar que la passarem a la platja. Si aquest és el teu cas pots optar per posar-te un vestit.  El de la foto és de MANGO.

composicio de cullita pròpia: Anna TC de CCD
I si inevitablement saps que acabaràs a la platja, podries emportar-te el set d’emergèngia:
Un look tot terreny com aquest i complementat amb una bossa grossa on hi portaràs el necesser (mini esclar) un bikini de recambi, les xancletes, una toballola i una samarreta…. Ah i la crema solar esclar.

El Jersey és de Mango, la sabates Miu Miu, les pulseres Lola Casademunt.

I si la revetlla serà una festa de barri, amb les taules parades al carrer, també cal cuidar el look. Jo com que avui aniré a una revetlla d’aquesta m’estic decidint per alguna d’aquestes opcions:

Creació pròpia Anna TC de CCD

Totes les opcions son bones per tots els estils de revetlla, en cap cas peró no t’oblidis de portar un jaqueta taxana o un jersey o una parka perquè encara que de dia ja fa calor a la nit encara refresca….


BONA REVETLLA DE SANT JOAN TOT@S.

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *