LA VIE EN VERT

DESING SEEDS
Ara feia dues setmanes que no publicava res en el blog i tot té una explicació….ESTAVA DE VACANCES!  Lluny, a l’altre banda de la bassa  i sense connexió a Internet. He de confessar que els primers dies em semblava que em moria, però desprès me’n vaig adonar que tampoc ho trobava tant a faltar…..
Ara bé, ja m’he posat les piles i tot seguit us passo unes propostes per aquest hivern amb el color verd maragda com a protagonista. Un color que aquest any està de rabiosa moda!.
Començaré per un conjunt Casual en el que la base son uns texans de Mango, una rebeca de Dorothee Shumacher, unes botes de La Redoute.Anna TCA la segona proposta també utilitzo la rebeca de D.Schumacher, peró aquest cop combinada amb un vestit de la mateixa dissenyadora i donant-li un aire més formal.

Anna TC

La següent, és un Day&Night (com en dic jo). Us proposo 2 conjunts utilitzant la mateixa faldilla prisada.

Anna TC

I per acabar un look d’inspiració sixtees (que a mi m’encanta)

Polyvore

Per ara això és tot….ens podeu explicar les vostres combinacions amb el color verd. Les vostres propostes i comentaris seran ben vinguts…

FINS AVIAT

PD. El passat 8 de novembre va fer 2 anys que aquest blog està en funcionament. Aixi que estic d’aniversri feliç !

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *