Lady Ballerina

Foto del meu album personalQuan era petita, la meva mare em va apuntar a ballet. A mi m’agradava molt anar-hi però tenia una professora, com us ho diria, típica. Llarga, prima, amb monyo i cridanera i és clar, amb 6-7 anyets que teníem, poder era una mica massa cridaners.

El cas és que a final de curs fèiem un espectacle per els pares i familiars. 


Oh, com m’agradava baixar a Barcelona per anar a comprar els vestits!

En aquella època ja m’agradava emprovar-me`ls, encara que no fossin els del meu espectacle. Aquelles faldilletes de tul rígid multicolor em tenien el cor robat i si portaven lluentons incrustats, allò, allò ja era “el no va más”


Doncs bé, tota aquesta història ve a col·lació perquè tinc una faldilla de tul de l’Adolfo Domínguez, de color beix o nude com en diuen ara, de mida fins a mitja cama (midi), de fa una tira de temps i que m’he posat en contades ocasions. Bé, me l’he posat tan poc que es podrien comptar amb els dits d’una sola mà.


Així que m’he posat a mirar per les xarxes socials a veure si trobava inspiració i la veritat és que no m’ha costat gens.

Curtes, midi, llargues. He pogut triar i remenar.
De un munt de colors. Aquí si que es pot dir allò de: per gustos, colors.

El que més m’ha agradat és que pots adequar-la al teu estil i a les diferents situacions.
I qui és la reina dels conjunts amb faldilles de tul? La Sarah J. Parket. Fins hi tot m’atreviria a dir que les va posar de moda de quan sortia a la sèrie Sex in the City.
I per acabar, us ensenyaré el conjunt que he pensat posar-me per anar a un dinar que tinc.
Bé crec que ha quedat ben clar que les faldilles de tul m’agraden, et donen un aire de nena bona i en quest cas, amb la biker no perdo la meva esència d’incorformista.

Tot i que reconec que a vegades em costa una mica fer-me conjunts, crec que aquest cop ho conseguiré.

FINS AVIAT


Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *