LADYBUG FUNDATION (FUNDACIO PAPAMERIETA)

http://www.ladybugfoundation.ca/

Amb aquest nom es coneix aquesta fundació ideada i dirigida per una noieta que ara té 15 anys i que viu a Winnipeg, Canadà.
Ahir mentres veia el canal Viajar, bastant tard doncs no podia dormir, varen fer un reportatge del Canada i era sobre fundacions humintaries i per animals que hi ha al Canada. Us explicaré una mica de que, com i perqué d’aquesta fundació i perqué em va cridar l’atenció.
Quan Hannah Taylor, aquest és el seu nom, tenia 5 anys, va veure un indigent remanant a les escombraries. Això la va conmoure tant que no es podia treure del cap a aquella persona i li preguntava a la seva mare coses sobre els indigents. Després d’harver-li contestat i haver-li explicat un munt de vegades les preguntes i els dubtes que la Hannah li feia sobre els sense-sostre la mare li va suggerir que si feia alguna cosa per ajudar, poder es sentiria millor. Va ser aleshores quan va preguntar a la seva professora de primaria si ella podia parlar a la classe sobre els indigents. La classe va quedar tan impresionada sobre el que els explicava la Hannah que van decidir recollir fons per un refugi d’indigents de la seva ciutat mitjançant la venta d’art, platets fets al forn i donació de roba.
  Quan en tenia 6 va fundar la Ladybug Fundation (fundació Papamarieta) per ajudar als indigents. Li va posar aquest nom perqué diuen que les papesmarietes donen bona sort i ella volia aquesta bona sort per els indigents doncs deia que son persones com nosaltres només que han caigut en mals temps.
En aquella època la seva germaneta encara menjava papilles i amb les seves amigues van agafer els pots i van pintar papesmarietes i els van repartir per arreu, perque la gent hi poses els seus dontius.
Va pensar que per recollir més diners havia de parlar amb la gent que en tenia, així que  es va anar a entrevistar amb els jefes de grans empreses, però va veure que fer-ho un a un requeria molt temps així que va organitzar un gran esmorzar i va combidar a un munt de gent important. Va fer una subasta de quadros de marietes i els asistensts van donar les quantitats que van voler.
Fins hi tot a aconseguit que en una trobada d’aquestes hi assistis al Primer Ministre del Canadà.
Des de que va començar amb 5 anys ja porta recaptats 2 milions de dolars. Li han donat un munt de premis. Està considerada una de les 100 dones mes influents del Canadà.
Què voleu que us digui. Estic profundament commuguda, i qualsevol reflexió que us fagi em semblarà poca cosa. Nomès se m’acut una sola cosa: ELS ANGELS EXISTEIXEN.
Arreveure i que tingueu un bon dia.
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *