L’ESTIL FURLA

El passat dijous, 3 de novembre vaig assistir, convidada per TELVA, a la presentació del nou model per aquest hivern de la bossa CANDY BAG de FURLA, a la botiga que tenen al passeig de Gràcia, 53 de Barcelona. (just al costat del Boulevard Rosa)


El CANDY BAG, és una bossa tipus Boston de la temporada d’estiu 2011 que es caracteritzava per ser de cautxú semitransparent i de colors VIBRANTS. Doncs bé, per aquest hivern la proposta segueix essent de cautxú no tan transparent i els colors van des del negre, el blanc i el vermell i les tonalitats mes granatoses tirant a marrons i verd militar.  La única pega, a part del preu (uns 160 €) es que a dins no hi ha cap bosseta per posar encara que siguin les claus per tant et queda tot desordenat. El que més m’ha agradat és la forma de la bossa en sí.
Aquí us adjunto unes quantes fotos de l’event i  de la bossa.


El Candy bag en els colors per aquesta temporada i foto del regal que ens van donar a tots el assitents.

La història d’aquesta marca es remunta al 1927 a la sofisticada ciutat de BOLOGNA (Itàlia). Aldo Furlanetto i Margheritta es proposen fundar una empresa que en poc temps s’havia  de convertir en una marca de renom mundial de productes de cuir. Va ser en el període de postguerra que l’empresa pretén oferir a les dones qualsevol tipus d’objecte de cuir o accessoris que puguessin desitjar.
Al 1955, Aldo Furlanetto va obrir la primera botiga a la Via Ugo Bassi al centre de Bologna. A la dècada del 1970  els fills dels fundadors, Giovanna, Carlo i Paolo Furlanetto, van posar en marxa la primera col·lecció de bosses amb el registre FURLA, i va tenir un impacte immediat pel seu disseny distintiu i un ús audaç de materials, com cuir combinat amb niló i el cautxú, convertint-se en sinònim de luxe contemporani. Amb els anys, la companyia ha invertit contínuament en recerca i tecnologia amb la finalitat d’assegurar que els seus fons estan en constant innovació i es caracteritza sempre per ser d’un estil sobri, discret i elegant. Ara en la seva tercera generació, Furla segueix, en l’esperit d’excel · lència, per assegurar l’altíssima qualitat de cada producte. S’utilitzen els millors cuirs i es presta gran atenció a la perfecció dels detalls individuals
Desprès de Bologna, Roma i París, es va obrir la botiga de Madison Avenue a New York i a finals del 2008 ja tenien 298 botigues de la marca FURLA situades als carrers comercials més importants i més de 1000 punts de venda als grans magatzems d’arreu.


Varis models per aquesta temporada tardor/hivern 2011Model AMAZZONE   preu aprox. 440€  (T/H 2011)
Si voleu saber més coses d’aquesta marca, veure més models i els preus de venda on-line,

Clickeu aqui

FINS AVIAT

Join the Conversation

2 Comments

  1. Si oi, vaig apuntar-me en una enquesta o laguna cosa semblant i mira em van triar….la veritat es que et sents genial quan t’arriba la notificació.

    De Furla jo també he tingut bolsos i ara tinc un monader d’aquests grandets, amb una pila de compartiments per les targetes ..

    Gracies Anna de la VIDA ES ROSA per els teus comentaris.

    arreveure

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *